שאלה, ברשותכם.

baduist

New member
שאלה, ברשותכם.

שלום, משפחתי ואני יוצאים לסופשבוע, ותוהים מה לעשות עם הכלב. יש לנו כלב קוקר ספנייל חמוד, אבל עם נטייה חמורה להרוס את הבית כשאנחנו לא שם:). כבר דאגנו שהשכנים ידאגו לו לאוכל ושתייה, הבעיה היא שאמא מתעקשת להשאיר אותו בחצר למשך הסופ"ש. האם זה נורא? סה"כ יש לו פרווה ארוכה שלא סיפרנו המון זמן, אבל מצד שני, הלילות מתקררים לאחרונה מאוד... האם זה סבל רציני לכלב, או שמא אין ברירה אלא להשאיר אותו בפנים ולקנות ריהוט חדש כשנחזור? :)

זיו25

New member
לא הייתי משאיר אותו לבד

חארם על הכלב. אני חושב שכדאי לך לקחת אותו לפנסיון או לקרובי משפחה , בחוץ - לא הייתי משאיר אותו בכל מקרה. בברכה, זיו.

baduist

New member
תאמין לי

שאני גם מעדיף, אבל השאלה היא לא מה עדיף, (אני פשוט מתחשב באפשרויות שיש לי) אלא האם יש בכך סיכון בריאותי משמעותי לקפלן (הכלב:), או שזה סתם אי-נוחות. סה"כ הוא מאוד אוהב את החצר, והמדשאה ומבלה שם די הרבה גם כך, כשאנחנו בבית וגם כשלא.

baduist

New member
אפשר בבקשה פרטים

על פנסיונים? לשמחתי מעולם לא הייתי צריך להשתמש בשירות כזה,כך שאני יודע מעט מאוד. טווח מחירים, ואיפה מוצאים? אני אודה לכם מאוד !

סחה וחלילה פנסיון

כבר פעם שניה שאני שומע על אנשיםשעוזבים את הכלב בפנסיון, ומקבלים אותו בחזרה כולו רזה כחוש, מפוחד מוות ובמצב פשוט נורא. תחשבו שמבחינת הכלב הוא לא יודעה שאתם חוזרים, מבחינתו אתם עוזבים אותו לבד במקום לא ידועה. עדיף למצא משהוא שידעג לו, או קרובים אופשוט לשלם למישהוא רציני שאפשר לסמוך אליו.

כל אחד והניסיון שלו

דווקא הניסיון שלנו, בעצם של פטל, עם פנסיונים הוא בסדר גמור. כשאנחנו מגיעים לפנסיון, תמיד אותו פנסיון, הוא פשוט משתגע מהתרגשות. הוא מושך ברצועה, כדי להכנס כמה שיותר מהר וזה לא פשוט לשלוט בלברדור מגודל. משכנים אותו בחברת כלבה וכשאנחנו חוזרים לקחת אותו, הוא ישן יום שלם, תשוש מכל הפעילות עם כל שאר החברים. בפעמים שנסענו רק ליומיים, פטל נשאר בבית וחבר של הבן היה מוציא אותו ודואג לאוכל ושתיה ואפילו מארח לו חברה בבית, אבל מדי פעם היו תקלות קטנות. מאוד היינו רוצים לקחת את פטל איתנו לצימר שמוכן לארח גם אותו (אנשים נרתעים מהגודל).

למעלה