שאלה בשביל אימי

שאלה בשביל אימי

אני כותבת בשביל אימי חולה פיברו כבר הרבה שנים. אין לה את הידע והיכולת לכתוב באינטרנט ומבקשת ממני לכתוב בשבילה. אימי אומרת בגלל שאני חולה לא איכפת לי מהתיפקוד שלי אבל בשביל הנכדים אני רוצה להבריא. שמעתי שיש היום תרופות וטיפולים חדשים שיכולים לעזור לי להבריא ומבקשת שתעזרו לי. אתם יכולים לענות ותכתבו שזה בשביל שרה האמא של דניאלה או סבתא שרה. תודה לכולם ושבת שלום.

daud

New member
היי דניאלה

דבר ראשון לא נורא שלחצת פעמיים קורה לכולנו
בכל אופן יש המון טיפולים ידוע לי על רופא מארה"ב שהצליח לטפל ולשפר את מצבם של כ60% מהחולים שבטיפולו אבל לצערי הוא פרש לגימלאות לפני מספר שבועות אני מצרף קישור לאתר שלו ובאתר זה תוכלי לקנות את ספרו "בגידת המוח" שמספר על השיטת טיפול שלו ו כרגע אני מתעניין ומחפש רופאים אחרים שאולי מטפלים בשיטה שלו. חוצמ"ז יש מאמר מאוד מעניין שכתב חולה שביצע עבודת מחקר מעמיקה על הקשר בין הפיברומיאלגיה למחסור במגנזיום. אני מצרף קישורים לשניים אלו ו בבקשה חזרי וספרי לנו מה התרשמותך ואם ניסיתן משהוא ואיך זה משפיע. ו כדאיל ך להישאר מעודכנת בפורום כי כל הזמן יש מאמרים שונים ו דרך אגב אם תדפדפי אחורה אז תוכלי למצוא המון הפנייות לטיפולים שונים והמון עצות של חולים.
המון בריאות לך ולאמא שלך ואם אתן מעוניינות להתקשר אלי ולשאול שאלות נוספות אז אני שמח לעזור לכל אחד בפלאפון 058589668 מומלץ להתקשר בשעות הערב או הלילה אין בעיה אפילו עד 01:00

daud

New member
זו אפשרות אחת ו......

אם את מעוניינת אז אמא שלך יכולה להתקשר אלי בעיקרון יש לא מעט אנשים שיש להם תסמונת התשישות הכרונית ומחוברים לאי.סי.קיו.
או שאולי תלמדי את אמא שלך לגלוש

mira ker

New member
דאוד, קראתי אתמול את הכתבה על

המגנזיום. אני מניחה שאם זה לא יועיל זה לא יזיק. לכן אני חושבת שאנסה לבדוק את הטיפול הזה. בקשר לטיפות העיניים של ד"ר גולדשטיין, אמרתי לך שניסיתי מספר ימים והיו לי תופעות לוואי, של בלבול, וחוסר יכולת לישון מעבר למה שאני רגילה אליו. אין לי כול לתרגם את המאמרים. כל החינגות המשפחתיות כתוצאה מבואה של בתי מניו יורק, התישו אותי לגמרי. הלילה היא טסה חזרה. יהיה טוף מירה

daud

New member
היי מירה קחי את הזמן שלךף ../images/Emo13.gif

לגבי המגנזיום אכן כפי שאמרת לא יזיק
ו לגבי טיפות העיניים תראי מדובר רק באחד מתוך מספר דברים שלפי אותו רופא מנסה על החולים כדי להתאים לכל אחד מהם טיפול אינדיוידואלי. הטיפות עוזרות רק ל10 אחוז מהחולים לפי מה שהבנתי אני חושב שהן אולי היו מסייעות לי בחודשים הראשונים בהם גיליתי את המחלה. ו לגבי המאמרים קחי את הזסמן שלך
החיפזון מה
ואני שמח לשמוע שביתך באה לביקור מניו יורק ואם היאטסה הלילה זה לא אומר שאת צריכה למהר ולהתחיל לתרגם את יודעת אצלינו התשושולוגים לוח זמנים זה דבר גמיש!!! תנוחי תרגישי טוב ו אז תרגישי יותר טוב ורק אז תחשבי על לקחת על עצמך משימות
המון בריאות

למעלה