שאלה בשביל הכיף שלי

שאלה בשביל הכיף שלי

[ומעט הבנה בסיסית..
] מה גורם לנשים להיות כל כך רכושניות על משהו שהוא לא שלהן בכלל?

oren 2020

New member
שאלה טובה מאוווווווווווווד!!!!!

בעיקר, בהקשר של רכושנות על גברים!!! בנות מסוגלות לריב אחת עם השניה על גבר שלא שייך לאף אחת מהן! קטע מוזר ביותר...

ebony

New member
אממ...

גברים ממאדים ונשים מנוגה או שזה להפך בכלל
בכל מיקרה זה משהו באופי של נשים יצא לי להסתובב קצת גם בקהילה ההומולסבית ונשים הן ככה גם כלפי בנות הזוג שלהן זה משהוא בבסיס של להיות אישה התחרות הזאת, הרכושנות. משהו שאולי נובע מהפגיעות של האישה מהצדדים החלשים.... באמת שאין לי מושג.

קונכייה

New member
אופייני יותר ויותר לגברים

אני חושבת
אם כבר לשייך תכונה למין ובהקשר לנשים אולי... הקלות שלו זה מותר יותר-[עניין ביולוגי חברתי או וואטאבר] גורמת לאשה להעמיד אותו במקום סתם פיענוח בשליפה מתוך ניסיון גם להבין

ונעמיד דברים על דיוקם -

גברים יכולים להיות הרבה יותר קנאים בנוגע לבחורות שלהם, אבל נשים יכולות להיות רכושניות גם כלפי גברים שאינם שלהן.

אפשר בבקשה פרשנות

תרגום לסינית/יפנית, משהו ?? כאישה (לפחות ככה אמרו לי) אין לי שמץ של מושג על מה את מדברת...

בבקשה יקירתי -

יש נשים שרכושניות כלפי ידיד, כלפי מישהו שפעם רצה אותן, כלפי אלפי גברים שמעולם לא היו שלהן. גרוע מזה, יש נשים שרכושניות כלפי גברים שלעולם לא יהיו שלהן ושהן בכלל לא רוצות.. למה זה?

Sefy

New member
אני בטח לא יודע מה אשה חושבת...

אבל אם אפשר לתת מבט עם "הגיון" על העניין, אולי הרגשה של להשאיר אופציה פתוחה לעתיד ? או אולי הביטחון במשהו ש"שייך להן" לעומת משהו שלא ?

עכשיו אחרי התרגום ../images/Emo13.gif

לגבי גברים שמעולם לא רציתי ואין לי כלום אליהם - אין לי מושג למה יש נשים רכושניות. אף פעם לא ניתקלתי בתופעה. לגבי ידידים - זה פשוט. כשיש לו מישהיא פתאום יש לו פחות זמן אליך באופן טיבעי. זה נכון גם לגבי חברות. אז קצת רגש קינאה הוא טיבעי פה, ואני לא רואה את הבעיה. (כל עוד כמובן זה נישאר בשלב רגש בלבד ולא הופך לסצנות קינאה ושות' שאותן אני באמת לא מבינה..)

מסכימה במאה אחוז

אבל אין לי שמץ של מושג מה התשובה. אני אישית לא חשבת שבחורות הן עם קנאי יותר מגברים. לפחות אני לא ניתקלתי בתופעה.

לפי דעתי סקארלט צודקת מאוד , הכרתי

הרבה חברות בעבר שהיו רכושניות לידידים ( בלבד) בצורה מפחידה !!! הם קינאו שהם מצאו חברות, שהם בילו או יצאו בלעדיהן. יש אמת בזה... תמיד אמרתי שנשים הם עם מאוד רכושני וקנאי!

אהההה......./images/Emo4.gif../images/Emo41.gif

אני חושבת שאהבה למשהו יכולה לגרום לדבר כזה... או לחילופין אופי תלותי מאוד...
חזרתי....|סהדגש| מקווה שהתגעגעתם...אני מאוד

למעלה