שאלה בשם חברה קרובה שלי שלא רשומה בתפוז

ronistar

New member
שאלה בשם חברה קרובה שלי שלא רשומה בתפוז

החברה מבקשת לדעת מה פשר העניין שהיא נפרדה מהחבר לשעבר שלה לפני כמה חודשים . מאז היא בזוגיות עם חבר חדש שמאוד אוהב אותה וטוב לה איתו. היא עדיין נמצאת בקשר טלפוני עם החבר לשעבר שלה כי יש לה רגשות אליו. הוא גם בקשר עם מישהי אבל מכחיש זאת. כל פעם שהם מדברים בטלפון הוא אומר עד כמה הוא אוהב אותה, רוצה לחזור אליה ואפילו להתחתן איתה. היא מבקשת את דעתכם מה נראה לכם? היא רוצה להוסיף שכל פעם שהוא אומר לה וקובע איתה, הוא לא מצלצל כדי לפחות להגיד לה שלא יוכל להגיע. היא מצידה רוצה להתנתק ממנו אבל יש לה רגשות אליו. בנוסף, הוא צריך להחזיר לה את מכשיר הטלפון שהוא מחזיק וכסף שהוא חייב לה. ובנתיים הוא מתחמק מזה כל פעם מחדש. ואם היא מצידה לא מתקשרת, הוא מתקשר. הם מדברים בתדירות של אחת לשבוע. היא מרגישה טוב עם הקשר הטלפוני אבל לא יודעת מה הסיבה שהוא בכל זאת מצלצל אליה מה נראה לכם.

sani48

New member
דעתי

שהיא עושה טעות שהיא נישארת איתו בקשר,אני לא ניכנס כרגע לנושא שזה לא הוגן כלפי החבר החדש שלה,אלה לבנתיים אני אומר לך שזה לא הוגן כלפיה מה שהיא עושה לעצמה,הוא חרטטן כרוני הבן אדם הזה,הוא מצד אחדש מספר לה סיפורי בוגי שהוא רוצה להיתחתן איתה ומצד שני קובע איתה ומבריז לה,ואפילו לא מיתקשר להגיד שהוא לא בא,והחברה שלך אין לה כבוד לנתק איתה את הקשר אחרי כאלה דברים? יש לו הנאה לעקב אותה מלחיות את החיים שלה,והוא רוצה לשמור אותה על אש קטנה שתיהי זמינה ונוחה לו,מה גם שהוא רוצה להרגיש שעדיין יש לו שליטה על החיים שלה,והוא בעצם לא רוצה שיהיה לה חיים משלה,לכן הוא משגע אותה ומשלה אותה,הוא לא הראשון שעושה את זה,יש המון קקות כאלה בעולם,לחלקם גם יש אובססיה,וזה אומר שגם אם הם זורקים מישהי,הם אחרי שומרים איתה על קשר בטלפון וממשיכים לשגע אתה בדברים כגון מה שאת אמרת עכשיו,חתונה,לפעמים אפילו ילדים חח,בקיצור שטויות,לדעתי היא צריכה להיתחתנק ממנו לגמרי,להחליף מיספר טלפון,ופשוט לשכוח ממנו,כמו כן לגבי החבר החדש שלה,את ציית שהוא מאוד אוהב אותה וטוב לה איתו,אבל לא ציינת שהיא אוהבת אותו,אז או ששחכת,או שהיא איתו רק מתוך נוחות או ברירת מחדל,ואם זה כך אז זה לא הוגן,ושלא תנצל אותו, ועל כל מיקרה זה לא הוגן כלפי חבר שלו שהיא עדיין בקשר עם החבר הקודם שלה,וקובעת איתו מאחורי הגב שלו פגישות,זה כבר די גועלי,לכן שתתחיל להיתחשב בו עם הוא כזה טוב,כי אחרת בעתיד דברים כאלה יכולים לחזור אליה כמו בומרנג,כמו שהיא לא היתה רוצה שיעשו לה כאלה דברים מאחורי הגב,אז שגם היא לא תעשה את זה לאחרים,ואם היא תעשה,אז שלא תתפלא אם זה יתפוצץ לה בפנים יום אחד,לסיכום-שתשחרר את החבר הקודם מהחיים שלה,לא טלפונים ולא כלום,ולגבי החבר החדש,שתעשה את החושבים שלה אם היא אוהבת אותו או שהיא איתו מתוך נוחות וברירת מחדל,ושתיהיה כנה איתו. בהצלחה

sani48

New member
אותה תשובה עם תיקונים חח(עדיף שתקראי את זה)

דעתי, שהיא עושה טעות שהיא נישארת איתו בקשר,אני לא ניכנס כרגע לנושא שזה לא הוגן כלפי החבר החדש שלה,אלה לבנתיים אני אומר לך שזה לא הוגן כלפיה מה שהיא עושה לעצמה,הוא חרטטן כרוני הבן אדם הזה,הוא מצד אחד מספר לה סיפורי בוגי שהוא רוצה להיתחתן איתה ומצד שני קובע איתה ומבריז לה,ואפילו לא מיתקשר להגיד שהוא לא בא,והחברה שלך אין לה כבוד לנתק איתה את הקשר אחרי כאלה דברים? יש לו הנאה לעקב אותה מלחיות את החיים שלה,והוא רוצה לשמור אותה על אש קטנה שתיהי זמינה ונוחה לו,מה גם שהוא רוצה להרגיש שעדיין יש לו שליטה על החיים שלה,והוא בעצם לא רוצה שיהיה לה חיים משלה,אז הוא מעדיף לשגע אותה בחירטוטים,העיקר שתישאר אכשהו בשליטתו ושלא תמשיך קדימה,מה שהוא עושה עוד הרבה קקות עושים,זה בעצם מין אובססיה כזו,וזה אומר שגם אם הם זורקים מישהי,הם אחרי זה שומרים איתה על קשר בטלפון וממשיכים לשגע אתה בחירטוטים כגון מה שאת אמרת עכשיו,דיבורים על חתונה לפעמים גם על ילדים חח, ,בקיצור שטויות,לדעתי היא צריכה להיתנתק ממנו לגמרי,להחליף מיספר טלפון,ופשוט לשכוח ממנו,כמו כן לגבי החבר החדש שלה,את ציינת שהוא מאוד אוהב אותה וטוב לה איתו,אבל לא ציינת שהיא אוהבת אותו,אז או ששחכת,או שהיא איתו רק מתוך נוחות או ברירת מחדל,ואם זה כך אז זה לא הוגן,ושלא תנצל אותו, ועל כל מיקרה זה לא הוגן כלפי חבר שלו שהיא עדיין בקשר עם החבר הקודם שלה,וקובעת איתו מאחורי הגב שלו פגישות,זה כבר די גועלי,לכן שתתחיל להיתחשב בו עם הוא כזה טוב,כי אחרת בעתיד דברים כאלה יכולים לחזור אליה כמו בומרנג,כמו שהיא לא היתה רוצה שיעשו לה כאלה דברים מאחורי הגב,אז שגם היא לא תעשה את זה לאחרים,ואם היא תעשה,אז שלא תתפלא אם זה יתפוצץ לה בפנים יום אחד,לסיכום-שתשחרר את החבר הקודם מהחיים שלה,לא טלפונים ולא כלום,ולגבי החבר החדש,שתעשה את החושבים שלה אם היא אוהבת אותו או שהיא איתו מתוך נוחות וברירת מחדל,ושתיהיה כנה איתו. בהצלחה תחילת

sani48

New member
היא יכול לשלוח לו

מלוים בריבית שיוציאו ממנו את הכסף בכוח,אם היא רוצה היא יכולה לעשות את זה דרכי חחח.

בטי בם

New member
רציתי להציע משהו

נשמע לי שחברתך קצת חסרת ביטחון עצמי. שיטתו של דייב למלמן "מרחב משחק" פשוט מאפשרת לך להתאהב בעצמך, תאמיני לי - אין תחושה עילאית יותר ממודעות לכוח שלך. הייתי אצלו באימון קבוצתי (הוא עובד גם באופן אישי) - אני מאד ממליצה.

ronistar

New member
אני רוצה לשתף אותך במשהו

העצות שהועלו פה, אני אישית אמרתי לה. אלה חייה וחוץ מלעודד אותה , אלה חייה אני לא אוכל לעשות כלום לגביה אלא אם היא מחליטה לעשות מעשה ולשנות את המצב הקיים. נאחל לה בהצלחה

למעלה