שאלה בשר ללימודים

orenas23

New member
שאלה בשר ללימודים

שלום, הייתי רוצה לדעת האם השלמת בגרויות כגון פיסיקה ומתמטיקה כלולים במענק? והאם אני זכאי לדמי מחייה אם כמות השעות השבועיות הן מעל ל20 שעות בשבוע? תודה מראש לבעלי התשובות.

השלמת בגרויות

הסברים מפיו של זאב
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=684&QID=19120 אני לא יודעת אם מקבלים דמי מחיה בזמן השלמת בגרויות, אני מקווה שמישהו אחר בפורום יודע (זאב?)

תשובות מוסמכות ניתן לקבל אצל עובדת רוחה באגף

משפחות ורווחה של משרד הבטחון.

עוד בנושא לימודים מתוך אתר המאבק:

• לידיעת סטודנטים-יתומים גילה אמית רזין Aug 18, 2007 | 15:05 הלומדים לתואר ראשון או תואר שני בהמשך לראשון, חשוב שכבר ימלאו וישלחו טופס בקשה לקבלת מלגה מהארגון. בבקשה להפיץ הודעה זו כדי שלא יקרה מה שקורה שרבים לא יודעים או בקשתם מגיעה באיחור. התקשרו לארגון (טל' 03-6918403) והטופס ישלח אליכם. התאריך האחרון להגשת הבקשה הוא 31 בינואר 2008. הערה: אתר המאבק משמש כשופר ההנהלה עקב השבתת אתר ארגון אלמנות ויתומי צה''ל.

zeev2007

New member
בהמשך למה שכתבתי בזמנו...

בהשלמת בגרויות חשוב להתייחס לכמה דברים: א. אפשר להשלים בגרויות ולקבל החזר עד לסכום של שנת מכינה באוניברסיטה ( מעט מעל 8000 ש"ח). ב. השלמת הבגויות תעשה במוסד מוכר. ג. את ההחזרים לא תקבל/י מיד עם הצגת הקבלות אלא בדומה לפסיכומטרי תכנס/י לרשימת המתנה (ההחזרים תלויים בתרומות מחו"ל). ד. בהצלחה! מקווה שעזרתי.

zeev2007

New member
מצטער על השירשור הארוך... לא מקבלים דמי מחיה

בזמן השלמת הבגרויות

אין צורך להתנצל

אני מקווה שהכל בסדר ושאתה עובר את התקופה הקשה, אנחנו פה אם אתה צריך עידוד או עיצה

למעלה