שאלה בתחום הרומנטי

שאלה בתחום הרומנטי ../images/Emo9.gif

היי
יש בחור שצעיר ממני בכמה שנים ומאוד מוצא חן בעיני. כרגע אנחנו ידידים. הוא נפרד מהחברה שלו לפני כמה חודשים, והייתי רוצה לדעת אם יש סיכוי שיתפתח בינינו משהו בכיוון הרומנטי. שאלתי: מה הפוטנציאל הרומנטי ביני לבין X בחודש הקרוב? והפריסה (מקווה שהפעם עשיתי את החיתוך נכון סוף סוף
): מה - נער המטבעות הפוטנציאל הרומנטי - מלכת הגביעים ביני - צדק לבין X - תשע חרבות בחודש הקרוב - שוטה סיכום - 10 מטבעות נראה לי לא משהו
אשמח לקבל פירוש. תודה
ענת.

צ ל י ל 8

New member
היי ענתי ../images/Emo103.gif

מה - נער המטבעות הפוטנציאל הרומנטי - מלכת הגביעים ביני - צדק לבין X - תשע חרבות בחודש הקרוב - שוטה סיכום - 10 מטבעות יש בינכם פוטנציאל מיני טוב מאוד. (האם את נשואה?) אני חושבת אבל שבחודש הקרוב לא עומד לקרות משהו מסעיר בינכם. יש לו טרדות, והוא לא פנוי לקשר.

צליל המקסימה, תודה ../images/Emo24.gif

אני לא נשואה. לפני כשנה נפרדתי מחבר אחרי כ- 5 שנים (ביוזמתו
). למען האמת, הבחור הצעיר הזה הוא הראשון שקצת מוצא חן בעיני מאז הפרידה
האם תוכלי לעזור לי לנסח שאלה שתכוון אותי איך כדאי "לגשת" לבחור, או מה אני יכולה לעשות כדי להגדיל את הסיכויים של זה להצליח? המון תודה
ענת.

גב

New member
ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת../images/Emo24.gif

מה - נער המטבעות הפוטנציאל הרומנטי - מלכת הגביעים ביני - צדק לבין X - תשע חרבות בחודש הקרוב - שוטה סיכום - 10 מטבעות הי ענת, אני מחזקת את דעתה של צליל שיש פוטנציאל מיני טוב... כתבת שהוא צעיר ממך בכמה שנים, ולא בכדי נפתחת הפרישה בנער המטבעות... לדעתי, המרכז של העניין הוא באמת המשיכה ביניכם. נראה שיש לך צורך לממש את המשיכה הזו כשלב נכון לחייך כיום, אם לא נראה שיצמחו מכך יחסים רציניים וארוכי טווח (לפחות לא במגבלת השאלה - בחודש הקרוב
). מה שכן, אולי יקרו ריגושים קטנים ויפים ופרפרים בבטן...אז למה לא... נראה שבחודש הקרוב הכל פתוח, אך הבחורון קצת חרד מכל העניין...הוא אולי חושש ממערכת יחסים עם אישה המבוגרת ממנו (אפילו אם זה רק כמה שנים)? את מגיעה ממקום מבוסס יותר ועם בטחון מיני גדול יותר, דבר שיכול לשחק לטובתך.. לדעתי, דווקא יכולה לצמוח לה פרשייה... ולשאלתך: איך לגשת לבחור? נסי לשאול: מה נכון וכדאי לי לעשות כדי להתקרב (להתחיל) ל-X? 7 קלפים בפרישת שאלה + קלף סיכום שיוצא אוטומטית אשמח לשמוע את תגובתך

תודה גב ../images/Emo9.gif

האתר של אורי לא עולה, אז אני לא יכולה לבצע את הפריסה שהצעת בינתיים, אבל השאלה נשמעת לי מצויינת
. אז ברגע שאוכל, אעלה לכאן את הפריסה. בכל מקרה, אני שמחה לשמוע שיש סיכוי לפרשיה
המון תודה

גב, הנה הפריסה שהצעת ../images/Emo51.gif

ה-מ-ו-ן מטבעות וגביעים.. מה זה אומר? מה - חמישה מטבעות נכון - ארבע חרבות וכדאי - חמישה גביעים לי - שבעה גביעים לעשות - שבעה מטבעות כדי להתקרב - גלגל המזל ל- X - תשעה גביעים סיכום - שישה מטבעות אלפי תודות

גב

New member
הי ענת ענת

מה - חמישה מטבעות נכון - ארבע חרבות וכדאי - חמישה גביעים לי - שבעה גביעים לעשות - שבעה מטבעות כדי להתקרב - גלגל המזל ל- X - תשעה גביעים סיכום - שישה מטבעות 7 חדשות 5 עירנות הי ענתענת...סורי, לא נראה שהקלפים ממליצים לך ממש לעשות משהו. הנכון הוא 4 חרבות והכדאי הוא 5 גביעים - כלומר, מה שנכון וכדאי הוא לעזוב את הנושא ולהתמודד בעצמך עם הדברים שמתרוצצים לך בראש. אבל אם בכל זאת תרצי לעשות משהו, 7 מטבעות מראים על כך שתעבדי הרבה כדי שתתקיים הפרשייה כששישה מטבעות בסיום מראים שאת זו שבעיקר תעשה ותתן ותדחוף. שתי חמישיות מתריעות בך להיות עירנית באשר למה כדאי לך. המטבעות בפתיחה מראות על כך שאת מגיעה ממקום של מחסור (במין) כשהשישיה בסוף מראה שאת תיתני יותר משתקבלי - את ברמה אחת מעל הסיטואציה. החמישיה של הביעים מראה לך שמבחינה רגשית כדאי לך לסגת מהרעיון. אולי, למרות שאת ששה ושמחה לפרשייה חביבה, מבחינה נפשית לא תתמודדי בכזאת קלילות עם הסיטואציה. 7 גביעים מראים שאת די מבולבלת מכל העניין, או שזה פשוט משהו בו חשקה נפשך (וגופך) מכל הדברים שהעולם מציע לך... הוא בסך הכל נראה די מרוצה מאיפה שהוא נמצא כרגע, ואני בטוחה שתזכי ממנו ליחס נחמד אם בכל זאת תחליטי להתחיל איתו. שתי שבעיות במיקום שלך ומה לעשות - מראות שאולי כדאי לך באופן מילולי לבשר לו את החדשות על כך שאת מעוניינת בו. גביעים ומטבעות של קלפי השביעיות משלבים בתוכם שיחה נעימה וחמימה עם מיניות. גלגל המזל בלהתקרב - נראה שכדי להתקרב כדאי לחכות לשעת כושר מתאימה שכנראה תזדמן לך בשעה זו או אחרת.... אז ככה...כל הקלפים בידייך, אם את מחליטה בכל זאת לממש - שיהיה לך בהנאה שלמה

Mystics

New member
ביקשת - אתן לך את הפירוש שלי לזה.

יש לך את הרצון להשקיע בקשר, אבל שימי לב טוב כי לפעמים את נכנסת לפרטים הקטנים ומפספסת את הגדולים. תנסי לראות את כל היער בקשר הזה. יש המון המון משיכה מינית דבר שמקרב אותכם המון, את רצינית ובאת רוצה קשר רציני ואמיתי... הוא לעומת זאת מאד טרוד בעניין, ויש דבר 1 או 2 שמציקים לו בקשר שלכם. אני מזמין אותך לפנות אליו ולפתוח דף חדש נקי - ולנקות אותו מדאגות. בעיקרון יש בסיס לקשר ארוך טווח ומלא סיפוק. בברכה, ברק.

תודה ברק ../images/Emo140.gif

אני לא יודעת אפילו אם יש משיכה (כלומר, מצדי יש, אבל אני לא יודעת אם מצידו
), אבל אני בהחלט אנסה לבוא בגישה נקיה ופתוחה ולהפחיד אותו כמה שפחות
המון תודה

למעלה