שאלה ב- Combustion

קרמי

New member
שאלה ב- Combustion ../images/Emo101.gif

קודם כל שלום לכולם, אני אשמח להשתלב פה בפורום. אנ מקווה שיש פה עוד אנשים שעוסקים בתחום האפקטים וכ"ו. זאת בעיקרון תוכנת קומפוזיטינג אך משום מה אני מרגיש שה- Paint שלה לא מספיק חזק כשזה נוגע למחיקת פרטים לא רצויים מהוידאו. יש כמה כלים מאוד בסיסיים שלא ניתן לעשות איתם כמעט כלום. הכי חסר לי הוא כלי דומה לזה שיש בפוטושופ: Clone Stamp המאפשר להעתיק ממקום מסויים כמה פיקסלים למקום אחר. אז נכון שיש לתוכנה Tracker מאוד חזק לדעתי אך לא תמיד הוא מספיק וצריך לעבור פריים, פריים ולתקן. לכן זה מקשה מאוד להתעסק עם כל שכבות ה- Paint כשזה נוגע לאנימציה וכל שינוי קטן נכנס כ- Layer. האם ניתן לשנות זאת כדי שהתוכנה תדמה את עצמה בצורה מסויימת לפוטושופ על מנת להשפיע יותר ולהקל על העבודה השחורה? אשמח אם תענו לי..

ernieball

New member
אין לי מושג איך לשנות את התוכנה אבל

ישנה תוכנה נחמדה מאוד של פינאקל...היא נקראת Commotion היא די אחלה ולפי דעתי שווה לך להוריד את הדמו שלה ולנסות לעבוד איתה.... אין לי מושג איך היא ביחס לComistion כי אף פעם לא עבדתי איתה : )

קרמי

New member
אני בעיקרון שואף כמה שיותר קרוב

לתוכנת High End כי אחרי Combustion הדרך אינה ארוכה ל- Flame.

dawnser

New member
Clone In Combustion

לדאבוני לא ניתן לעשות זאת ללא מסיכות, בחירות ושיכפולים ובדרך הקשה. כאלטרנטיבה אני עובד עם האפטר החדש בו יש את כלי הסטמפ (החותמת) כמו בפוטושופ !!! לעיתים נאלצים לעבור סביבות תוך כדי עבודה אין מה לעשות. שחר

izackv

New member
כי הפוטושופ החדש לא עובד ב 2000

הוא נתמך רק ב XP. ומשום מה הייתי תחת ההרגשה שגם פרמייר ואפטר אפקט לא תומכים יותר ב 2000 (החלטה מוזרה מאוד לטעמי, אבל אדובי תמיד היו קשורים יותר מידי למדיניות השיווק של MS)

MaSTeRLou

New member
מה פתאום...

פוטושופ CS עובד נהדר על 2000, כמו premiere pro וגם Indesign החדש.

izackv

New member
אני די בטוח שניסיתי להתקין וקיבלתי

הודעת שגיאה מיד בהתחלת ההתקנה שמערכת ההפעלה שלי לא נתמכת. (יש לי 2000 SERVER). בדיקה באתר של החברה הראתה שהם תומכים ב XP, אבל 2000 לא היה מוזכר שם בכלל. אתה בטוח שהוא תומך ב 2000 SERVER? יכול להיות שרק ב 2000 PRO?

קרמי

New member
אבל מה ההגיון שאין לה כלי דומה?

היא הרי אמורה להיות אחת הטובות בעולם ואין לה אפשרויות Paint חזקות? על איזו גרסה של פרימייר אתה מדבר? 6?

dawnser

New member
מה זה קשור

אין וזהו! מה כל המסביב משנה? מישהו מאיתנו כתב את התוכנה? ואיני מדבר על פרמייר אלא על אפטר אפקטס גרסה 6 פרו. שחר

קרמי

New member
אני פשוט מנסה להבין את ההגיון

איך רוב העולם עובד איתה? בצורה המסובכת והקשה? כי יש חברות שמשתמשות רק בה ומוציאות תוצאות מדהימות.

dawnser

New member
תשמע נתפסת לדבר אחד

ועשית ממנו עולם ומלואו. העולם עובד עם אפטר ועם combustion ועם flame וכו'... לכל אחת היתרונות והחסרונות שלה ... ככה זה. ה- Combustion מדהימה. האינגרציה שלה עם תלת מימד, הפרטיקלס, ועוד הרבה דברים כמו תיקון וניהול הצבע בה מדהים.... אז אין לה שיעתוק, נו באמת. שחר

קרמי

New member
לא נתפסתי.. מתנצל אם זה נראה כך

אבל הזכרת את היתרונות הבאמת מדהימים שלה לצד "תיקון וניהול צבע". בין היתר זה מה שאני מדבר עליו. לא נתפסתי על השיעתוק אלא יותר בכיוון הכללי של הסירבול הלא נוח שהתוכנה מציגה (Layer על כל קו קטן ותיקון צבע שעושים לדוגמה).

dawnser

New member
נכון. יש משהו מסורבל

בשיטת העבודה. חייבים להתרגל וזה מגיע רק לאחר שעות על גבי שעות של תרגול, מצד שני התוצאות מדהימות וזה מה שחשוב בסופו של דבר. אני באמת ממליץ לך לבדוק את האפטר אפקטס 6 אולי תופתע לטובה. שחר

למעלה