שאלה ב JAVA

ornaal

New member
שאלה ב JAVA

היי אני מנסה להפעיל תוכנה/לומדה שקיבלתי מאנגליה. ההתקנה עברה בהצלחה לאחר התקנה של JRE. כאשר אני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבלת הודעת שגיאה:"Error occurred during initialization of vm java/lang/classnotfoundexception: sun/io/bytetocharcp1255" האם זה קשור לעברית באיזו צורה שהיא? אשמח אם תעזרו לי אורנה

philips

New member
בעיקרון כן

אבל מה בדיוק קורה...צריך לדעת יותר נשמע שהשגיאה קשור בקוד תצוגה 1255 שהוא קוד שפה.. אבל עדייןזה לא במאה אחוז בטוח...שרק זה הבעייה פרטי יותר על ה JVM, על התוכנה, האם את מריצה קובץ מקומפל או מקמפלת בעצמך... האם החברה אמרה שצפויות בעיות? התייצעי גם בתמיכה שלהם קשה לדבג תוכנית מעל דפי הפורום.

ornaal

New member
קצת יותר פרוט

ראשית תודה על התשובה המהירה והנסיון לעזור. בתחילת ההתקנה של התוכנה מותקנת JAVA 2. לאחר שההתקנה של ה JAVA מסתיימת מותקנת התוכנה - לומדה לילדים בעלי צרכים מיוחדים. הוראות ההפעלה הן ללחוץ על קיצור הדרך שמפעיל את התוכנה, כאשר עושים זאת נפתח חלון דוס ובו הודעת השגיאה, והתוכנה לא עולה. התמיכה של החברה ענתה לי שהבעיה לא מוכרת להם, הם לא בדקו את התוכנה על מערכות הפעלה שונות ומוזרות כמו שלנו.... ומאז לא שמעתי מהם. השאלה היא האם ניתן לשנות או להוסיף משהו שיפתור את הבעיה או שזה הרבה יותר מסובך...

philips

New member
כמה שאלות?

איזה גירסה של ה JRE הוא מתקין אצלך? איזה מערכות הפעלה שונות ומוזרות פעולות אצלך? עברית לרוב אינה מהווה בעייה ב JAVA מכיון שהיא בבסיסה UNICODE לכן חשוב שתשלחי בדיוק את הודעת השגיאה - מצורפת בקובץ. וכל תיעוד שיש לך על התוכנה שלחי ל EMAIL שלי [email protected] ואשתדל מחר בערב להעיף מבט...

למעלה