שאלה בEXCEL

zilbersh

New member
שאלה בEXCEL

באקסל 97 שלי יש לי שורת נתונים שאני רוצה להפוך לטור. לצורך כך אני מבצע: העתקה-הדבקה מיוחדת (בצע חילוף). אמנם השורה הפכה כעת לטור אבל כיצד אני יכול לשנות את ברירת המחדל באשר לכיוון הטור, ז"א כיצד אני יכול לקבל את הטור בסדר הפוך שבו התא שיצא למטה יהיה בראש הטור והתא שיצא למעלה יהיה בתחתית הטור? תודה מראש (זה שכל הזמן נאלץ להקליד מחדש את טור הנתונים...)

AO

New member
מאקרו

בשלב זה אני לא מכיר דרך אחרת חוץ ממאקרו. בגליון המצורף תמצא שניים: אחד הופך את השורה שבחרת לטור. השני הופך שורה שבחרת לטור הפוך. אל תשכח לסמן את שורת המספרים לפני שאתה מפעיל את המאקרו. אלון

zilbersh

New member
לאלון

מעולה/תודה/אבל- זה לא עזר לי עדיין כי אני צריך שאני אקבע/יסמן מאיפה להדביק את הטור (לדוגמא תא שנמצא בגליון אחר). אם זה אפשרי יצאת גדול!!! תודה

AO

New member
תחזיק חזק

תנסה את המאקרו המצורף. נראה לי שלזה התכוונת אתה צריך לבחור את שורת המספרים אח"כ ללחוץ על כפתור המאקרו. אז תתבקש לבחור את היעד להדבקה (אתה יכול לרשום אותו או להצביע עם העכבר) וזהו. אלון

zilbersh

New member
אלון תודה רבה!!!...יצאת גדול!...

זה שכבר הפסיק להקליד מספרים כמו מפ.. {ותודה גם למי שנתן את הרעיון עם טור המספרים- אמנם לדעתי פתרון פחות טוב אבל עדיין פתרון! [ואפילו מרגיז אותי שאני לא חשבתי על זה לבד
] שאפשרי ליישום גם בקרב אלו שאינם כותבים מאקרואים}.

lindt

New member
../images/Emo101.gif The easy way

I think that the easy way is to add a new row, with serial numbers (1,2,3....) you know , automatically, and just sort all the range

k4school

New member
וזה כבר רעיון מקורי ויפה לבעיה

השניה
מרשים !!! כמובן שגם אני חשבתי יותר בכיוון של מאקרו אחרי הכל מןבר במאקרו קל מאוד ואני חושב שיותר קל להישתמש במאקרו מה גם שהוא משמש לכל בעיה דומה בעתיד ובדרך זו יש לבצע את הפעולה מחדש... אך הרעיון מקורי ועל מקויות הייתי נותן 2 נקו´
רונן אתר "המפתח לבית הספר"

למעלה