שאלה גדולה למשלוח מנות HELP

שאלה גדולה למשלוח מנות HELP../images/Emo178.gif

יש לי סלסילות ירוקות של תותים שאני אוספת כבר 700 שנה בערך. אני רוצה להכין מהן משלוחי מנות לפורים, עם ילדים בכיתות ג'-ד'. לא עיסת נייר (כי את זה עשינו בטו בשבט). חשבתי גם על השחלת חרוזים, אך לאחר שעשיתי עמם פרפר חרוזים נראה לי שהם עדין בטראומה קלה!!! האם יש למישהו רעיון יפה? חשבתי גם להכניס פנימה, לאחר שהסלסילה מוכנה, "ממתקי" מגנט מפימו. אשמח מאד לרעיונות שיעלו. ימים נעימים, שרון

אילנית03

New member
רעיון למשלוח

1) לקחת עלים של עץ דקל לחתוך אותם לרצועות ולעשות שתי וערב לתוך הסלסילה להוסיף את הידית ולאתר בפרחים מיובשים. 2) אפשר לקחת קופסאות גבינה שונות ליצור מהן גוף להוסיף קלקל עגול כראש עם עיניים זזות ומבריסטול אף ופה, את הידיים צריך מקרטון עבה יותר על מנת שהן יחזיקו את הסל ובסל יהיה המשלוח, את הרגליים ע"י קיפול שתי וערב מנייר קרפ בשילוב בריסטול(הכף רגל היא בריסטול) על הראש אפשר להדביק כובע שעושים מנייר עיתון. נוצר ליצן מצחיק שמוסר משלוח מנות (נחמד עשיתי זאת עם ילדיי לפני כשנתיים). בהצלחה

לחתוך ניירות צרים וארוכים

בגוונים שונים ולהשחיל שתי וערב בתוך החורים של הסלסלה. להשחיל חוט ברזל דק (כמו של פרחי הגרברות) מצד אחד של הסלסלה לצידה השני וגם אותו ללפף בנייר. את אותו העיקרון אפשר לעשות גם עם שאריות של בדים - לחתוך לרצועות צרות וארוכות או להשתמש בשאריות צמר. אפשר לקשט עם חרוזים לאחר מכן - להשחיל על חוט חרוזים וללפף על קצה הסלסלה. אפשר גם להכין בסיס מחומר אחר (מפל/בריסטול קשיח/סול) בצורה כלשהי (ליצן/אוזן המן) ושהסלסלה תהיה הבסיס לתוכה להכניס את המשלוח מנות.

b o t t e n

New member
יש לקנות בהכל ב-$ אל בד ציבעוני עם

הדפסים משגעים. ובעזרת שדכן סיכות לעטוף כמו צרור.

../images/Emo6.gifזה רעיון מתוק (תרתי משמע) אבל...

איזה ממתקים קטנים יכולים להיות אפשריים להשחלה (שואלת אמא שלא מפנקת את ילדיה בכל כך הרבה ממתקים)? צ'יריוס, לדוגמא? יש את הסוכריות הקטנות האלה המושחלות על גומי (נראות כמו גירים קטנים צבעוניים). האם יש כאלה בתפזורת? יש לך מושג?

את יכולה לקחת חוט ומחט ולהשחיל

סוכריות גומי רכות, מסטיקים, במבה. כל ממתק רך שיוכל לעבור במחט

גם חרוזים אפשר להשחיל מסביב

להשחיל חרוזים על חוט ואת החוט להעביר בשתי וערב בין חורי הסלסלה.

recordion

New member
אפשר למלא את החורים בנחשי סוכריות

גומי יש דקים וארוכים כאלו. בדרך כלל באים בחבילה כולם מצבע אחד

שגיגאיה

New member
אפילו סוכריות טופי

מרשמלו או את הסוכרויות של הצמידים שכבר יש בהם חורים. או בייגלה וביסלי ברביקיו

למעלה