שאלה גדולה !!

danieli122

New member
שאלה גדולה !!../images/Emo35.gif

אני עובד עם בחור ארגנטינאי אחד והוא סיפר על בשר שנקרא בפי הארגנטינאים "בסיו" אבל הוא לא גילה לי וכניראה גם אינו מתכוון לגלות לי מהו בדיוק הנתח הזה. האם מי מיכם יודע מה זה ומוכן גם להסביר להדיות פשוט מה זה ואם כבר מסבירים מה זה אז גם איך מכינים אותו ? תודה מראש לכל מי שייעזור בעניין !
 

o h a d d

New member
זה לא נתח ספציפי

משמעות המילה וסיו זה "ריק", הכוונה לבשר ללא עצם, דבר שלדעת הארגנטינאי הממוצא ראוי למאכל ע"י זקנים, תיירים, חננות וצ'יליאנים.
 

danieli122

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחח - הרגתה אותי !!!

איזה קטע !!! והוא שיבח את זה בצורה מדהימה - חחחח - אבל כניראה שבכל זאת זה לא רע אם מכינים אותו בכמות שהחבר סיפר לי...50 קילו !!!
 
למעלה