שאלה גם לנגנים וגם לזמרים פה

noam the ninja

New member
שאלה גם לנגנים וגם לזמרים פה

איזה להקות/אומנים משפיעים על הכתיבה, או על הנגינה או על הצורת שירה שלכם? למשל, אומנים שמשפיעים על הנגינה שלי הם בלאק סאבאת', סליפנוט, אמסטפ, P.O.D, לינקין פארק, לימפ ביזקיט, קאליבן, נירוונה ועוד כמה בקטנות. עכשיו אתם!

A N I g M A

New member
אמ..

אני בטוחה שעכשיו לא יעלו לי הרבה. אני שרה די מזמן, אבל בגיל 11 גיליתי שיש מוזיקה לועזית
, אז הייתה לי השפעה גדולה מפופ. כריסטינה אגילרה, להקות בנים, מה שבא לכם. מאוחר יותר התחברתי ממש לרוק, בעיקר ישראלי. אז כן, קצת יהודים, קצת אנוק, כאלה. וזהו, אחר כך גם התחלתי לשמוע הרבה מוזיקה שחורה. אני חושבת שזה מאד מוסיף לזמרים, כי יש משהו מיוחד במוזיקה שחורה, באופן ששרים אותה.

אמממ

מבחינה מוזיקלית, אני ממש מושפע מהרוק המתקדם, שזה JETHRO TULL, YES, GENESIS, GENTLE GIANT, בעיקר.. ויש עוד.. וגם אביתר בנאי, ו NEIL YOUNG מאוד.. ו DAMIEN RICE... מבחינה לירית אני לא כ"כ מושפע ממישהו, אולי אביתר בנאי פה ושם, וזהו נראה לי.

inbal287

New member
המ

מבחינה מוסיקלית: נייטוויש, Within Temptation, נגטיב, GN'R, גארבג', ניקלבק, סקורפיונס, זפלין, פ"פ, וויטסנייק, ריינבו מבחינה לירית: HIM [וילה ואלו הסולן], גו גו דולס, בון ג'ובי, אוונסנס, ניקלבק, נגטיב מבחינה ווקאלית: מאריה קארי, כריסטינה אגילרה, איימי לי, שרון [הסולנית של WT]

למעלה