יש לי פתרון בשבילך, אבל הוא דורש התיחסות...
שים אותו במדף הקר ביותר אצלך הכי עמוק שאפשר, בצורה מסודרת וסגור הייטב כך שיהיה אטום ומבודד הייטב, בתוך מגש. שים מעליו שקית קרח סגורה הייטב. יש לדאוג לרענן את הקירח, לטעמי זה פעם ביום או משהו כזה... אתה יכול להקפיא קרח בשקית או בבקבוקים, ולהחליף.. זה יתן לך פתרון מעולה שיוודא שלא יתקלקל... לטעמי זה עדיף על הקפאה, מכיוון שקפאה פוגעת במרקם של הבשר, לבישול אורך זה לא קריטי, לעל האש זה לטעמי כן.