שאלה-דחוף!!!!

RenanaD

New member
שאלה-דחוף!!!! ../images/Emo58.gif

למה אני כבר לא יכולה לסבול את זה!!! אני מנסה להוריד את כל הפרקים מ-14 והלאה (כדי לראות את סידני ומייקל נהיים זוג-לא יכולה יותר!!!!), אבל האנשים הדפוקים האלה בקאזה!! כל שניה עוצרים לי את ההורדה, ואני לא מצליחה להוריד כלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מרגיזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז יש לי בקשה גדולה-למישהו פה יש את הפרקים האלה ומוכן לעשות לי טובה ע-נ-ק-י-ת ולשלוח לי אותם?! אני מתחננת!!!!!!!!!!!!!! די, אני כבר לא יכולה יותר, התאפקתי מספיק!!!!! רוצה לראות את סידני ומייקל נהיים לזוג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moreiro

New member
שימי לב ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

אחד מהחוקים של תפוז הוא לא להזכיר שמות של תוכנות לשיתוף קבצים (להזכירך התוכנה כעקרון היא לא חוקית, את יכולה לדבר עליה במסרים אך לא על גבי הפורום. פעם הבאה הודעה כזאת תימחק). את מוזמנת לקרוא שוב את החוקים של תפוז.

RenanaD

New member
מור-

בשבוע שעבר או לפני שבועיים קבע ביהמ"ש באיזו מדינה בחוץ לארץ שקאזה זו תוכנה חוקית לגמרי. אין לסגור אותה ואין להתייחס אליה כאל לא חוקית. בנוסף-פסק הדין קבע שמנהלי ומפתחי התוכנה לא אחראים על החומרים העוברים בה, כך שגם אם עוברים בה ודרכה קבצים לא חוקיים (קבצי מוזיקה, סרטים וכו' למיניהם)-אי אפשר לתבוע אותם על עבירה על החוק. ז"א-קאזה היא תוכנה חוקית ולכן מותר לפרסם אותה. מה שאנחנו עושים בה ואם אנחנו נעבור דרכה על החוק נתון לשיקול דעתנו הפרטית והאישית בלבד, כנ"ל נשיאה בתוצאות. לכן הרשיתי לעצמי להגיד ולכתוב את השם המפורש "קאזה" בפורום. אם את עדיין חושבת שלא נהגתי כראוי ועשיתי משהו שלא כשורה-אני מתנצלת ולוקחת את מילותיי בחזרה. סליחה!

Moreiro

New member
זה עדיין אחד מהחוקים ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

של תפוז. אבל את יכולה להפנות את הבקשה להנהלת תפוז אנשים.

RenanaD

New member
יאללה חפיף, כאילו זה משנה לי...

גם ככה כבר ביטאתי את התסכול שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. בכל מקרה-אני בכל זאת חושבת שמותר להגיד "קאזה" בפורום כי בית-משפט קבע שזו תוכנה חוקית. וואטאוור. ורציתי לשאול אותך כבר מזמן-איך זה שתמיד בשם ההודעות שאת כותבת מופיע אייקון של רוח ואחריו פטריות? את כל פעם מוסיפה אותם מחדש או שזה אוטומטי?! (כי ראיתי את זה אצל עוד מישהי ואם אתן עושות את זה אוטומטי... אני רוצה גם!! חחחחחחחחחחחח יש לי הפרעות).

dress n glasses

New member
תעמדי בתור כמו כולם

אולי אם תהיי קצת יותר סבלנית ילך בקלות יותר.

RenanaD

New member
חחחחחחח עזבי...

פשוט הייתי כבר בדכאון ועצבים חבל על הזמן. זה היה אחרי 3 שעות שניסיתי להוריד כמה פרקים, ומתוך איזה 6 זה הוריד לי רק 2 והראה לי שיש לי 127 שעות עד לסיום ההורדה!! את יודעת איזה מבאס זה?!? חחחחחחחחחחחח נכנסתי אז לקריזה בגלל זה, so typical to me..........

shelly egan

New member
חחחחחח רננה,

את זה שאנחנו אותו הדבר, את כבר יודעת... אני כבר חודש וחצי בתהליכי הורדה של שני פרקים...

RenanaD

New member
אשכרה!!! יוווו זה כבר נהיה מפחיד!!!

ואני אשתגע, זה לא מוריד לי בכלל!!! מה כבר ביקשתי, לראות משהו שטלעד הנחמדים פשוט לא מוכנים לשדר?! וגם אם כן-אז לא בגלגול הנוכחי?! (חחחחחחחח אנוכי נהיית צינית לעת ערב...).

למעלה