Jenny Thomas
New member
שאלה(דחוף)
שאלה(דחוף)
האם מיגדל אייפל מבנה אדריכלי?
שאלה(דחוף)
מה זאת אומרת?שאלה(דחוף)
מגדל אייפלמה זאת אומרת?
כל מבנה הוא מבנה אדריכלי.... כי כל מבנה (גם המכוער ביותר) תוכנן... מגדל אייפל נבנה ע"י האדריכל אייפל בפאריס עבור תערוכה חשובה שהתארחה בעיר בתחילת המאה
אני הבנתימגדל אייפל
הוא בעצם אנטנה לשידורי רדיו. כבר בזמן ההקמה היתה מהומה על כיעורו של המבנה אך ככל שחלפו השנים המגדל התקבע כאחד מסמלי פאריס ואתר תיירות מבוקש. המבנה הוא תכליתי לחלוטין, המתכנן לא התעסק עם "איך זה יראה" צורתו של המגדל נובעת מניצול אופטימלי של יציבות קונסטרוקטיבית של אגדי פלדה. בזמן הקמתו ועדיין הוא נחשב להישג טכנולוגי ללא תקדים.
נכון אבל לא מדוייקאני הבנתי
שהוא נבנה עבור תערוכת קונסטרוציות מברזל כמבנה המרכזי ותוכנן לפרק אותו לאחר מכן, אולם השאירו אותו כי מאוד התלהבו ממנו, וגם בגלל ההישג
אז זה אומר שהוא מבנה אדריכלי או לאמגדל אייפל
הוא בעצם אנטנה לשידורי רדיו. כבר בזמן ההקמה היתה מהומה על כיעורו של המבנה אך ככל שחלפו השנים המגדל התקבע כאחד מסמלי פאריס ואתר תיירות מבוקש. המבנה הוא תכליתי לחלוטין, המתכנן לא התעסק עם "איך זה יראה" צורתו של המגדל נובעת מניצול אופטימלי של יציבות קונסטרוקטיבית של אגדי פלדה. בזמן הקמתו ועדיין הוא נחשב להישג טכנולוגי ללא תקדים.
ותודה לכל המגיביםאז זה אומר שהוא מבנה אדריכלי או לא
הגדרה של מבנה זה מערך יציב של רכיבים, אבל הגדרה שי מבנה אדריכלי אני לא יודע לכן אני לא יכול להסיק ממה שכתבת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.