תגידו, הDVD המורחב יצא בישראל? ואם כן, זה עם כתוביות? ומתי הולך לצאת הDVD המורחב של שיבת המלך? וכמה שעות זה??? ועוד שאלה... מי מהשחקנים של "שר הטבעות" הולך לשחק ב"ההוביט"? שמעתי שזה הולך לצאת ב-2007 זה נכון??? מחכה לתשובה....
2 דיוידי מורחבים מתורגמים יצאו כבר בישראל "אחוות הטבעת" ו-"שני הצריחים" הדיוידי המורחב של שיבת המלך אאל"ט יוצא ב- 25.5.04 השחקנים אני מניחה ששני הסירים האיאנים (סיר איאן הולם וסיר איאן מק'קלן) ואנדי סירקיס הולכים לשחק שם אבל אני לא בטוחה אני רק משערת (הגיון פשוט...) ואין לי שמץ של מושג מתי הולך לצאת ההוביט
תודה רבה! יש לך את ה-DVD המורחב בבית?? את יודעת איפה אפשר להשיג אותו?? כמה שעות זה ה-DVD המורחב של "שני הצריחים"? נגיד עם אני רואה את כל ה-4 דיסקים ברצף... אמרו לי שזה הסרט ואז התוספות זה נכון? סליחה שאני שואלת כל-כך הרבה שאלות...
כן יש לי את זה בבית אבל לא בדיוידי אפשר להשיג את זה נראה לי בכל חנות של וידאו ודיוידי אין לי מושג כמה זמן זה לא הסתכלתי אף פעם... התוספות משולבות בתוך הסרט כמו שכבר אמרו אבל יש תוספות של מאחורי הקלעים זה טוב לשאול הרבה שאלות זה מעשיר את הידע...
תגידו, הDVD המורחב יצא בישראל? ואם כן, זה עם כתוביות? הDVD המורחב ייצא בארץ כמו השניים הקודמים, אבל קשה לי להאמין שהוא ייצא עם כתוביות מהסיבה הפשוטה שאין קהל רב לDVD המורחב ולכן לא שווה להם לתרגם אותו. את "אחוות הטבעת" הוציאו מתורגם ואת "שני הצריחים" לא... ומתי הולך לצאת הDVD המורחב של שיבת המלך? וכמה שעות זה??? אני מאמינה שהוא ייצא בנובמבר, כי גם השניים הקודמים יצאו בנובמבר. ולפי מה ששמעתי זה יהיה בערך 4 שעות ו20 דקות. תוספת של בערך 50 דקות.ולשאלות ששאלת בהודעה אחרת... יש לי את המורחבים הקודמים, התוספות הן במהלך הסרט עצמו. ישנן סצינות שלמות שהוסיפו וגם רק קטעים קטנים. אני יכולה עם יד על הלב אבל להגיד שזה שווה את זה, בעיקר הDVD המורחב של "שני הצריחים" שמשנה את הסרט כמעט לגמרי. ואם את באמת מתכוונת לקנות אז המלצה - אל תקני את זה בחנויות בארץ. פעם אחרונה שבדקתי הם עלו בארץ 350 שקל כל אחד, בעוד שאני קניתי אותם באינטרנט ביחד (באתר amazon.co.uk) והם עלו ביחד 350 שקל.
תודה רבה על התשובותת!! עזרתם לי מאודדד!!! ניראה לי שדודה שלי תביא לי את זה מארצות הברית... היא אמרה שנגיד סרט לא מורחב עולה משו כמו..15$ אז ניראה לי שהמורחב יעלה בערך 30 ומשו דולר.... אני מקווה שויגו ואורלנדו ישחקו בההוביט!!! שיבת המלך זה צריך להיות מזה טוב המורחב לפי איך שזה נשמע.