שאלה דחופהההה

Lara145

New member
שאלה דחופהההה

תגידו, הDVD המורחב יצא בישראל? ואם כן, זה עם כתוביות? ומתי הולך לצאת הDVD המורחב של שיבת המלך? וכמה שעות זה??? ועוד שאלה... מי מהשחקנים של "שר הטבעות" הולך לשחק ב"ההוביט"? שמעתי שזה הולך לצאת ב-2007 זה נכון??? מחכה לתשובה....

go girl1

New member
תשובות../images/Emo66.gif

2 דיוידי מורחבים מתורגמים יצאו כבר בישראל "אחוות הטבעת" ו-"שני הצריחים" הדיוידי המורחב של שיבת המלך אאל"ט יוצא ב- 25.5.04 השחקנים אני מניחה ששני הסירים האיאנים (סיר איאן הולם וסיר איאן מק'קלן) ואנדי סירקיס הולכים לשחק שם אבל אני לא בטוחה אני רק משערת (הגיון פשוט...) ואין לי שמץ של מושג מתי הולך לצאת ההוביט

Lara145

New member
עוד שאלה קטנה...

תודה רבה! יש לך את ה-DVD המורחב בבית?? את יודעת איפה אפשר להשיג אותו?? כמה שעות זה ה-DVD המורחב של "שני הצריחים"? נגיד עם אני רואה את כל ה-4 דיסקים ברצף... אמרו לי שזה הסרט ואז התוספות זה נכון? סליחה שאני שואלת כל-כך הרבה שאלות...

Nimst

New member
לא, התוספות משולבות בסרט

הן לא בנפרד. ולמה זה כ"כ דחוףףףףף?

Lara145

New member
בגלל....

כי אני רוצה לקנות את זה וכל פעם חברות מבלבלות אותי בכל מני שטיות כמו למשל: "התוספות הם לא בסרט- הם בניפרד". אז אני ממש ממש מבולבלת....

go girl1

New member
חחח עוד תשובות../images/Emo66.gif

כן יש לי את זה בבית אבל לא בדיוידי אפשר להשיג את זה נראה לי בכל חנות של וידאו ודיוידי אין לי מושג כמה זמן זה לא הסתכלתי אף פעם... התוספות משולבות בתוך הסרט כמו שכבר אמרו אבל יש תוספות של מאחורי הקלעים זה טוב לשאול הרבה שאלות זה מעשיר את הידע...

Eowyn of Rohan

New member
אם הוא ירצה כמובן, אולי

אורלנדו בלום ישחק שם. אולי גם ליב טיילר, אם ארוון היתה בריבנדל באותה תקופה.. שמישהו יזכיר לי.

Drums

New member
לצערנו../images/Emo26.gif

ליב טיילר לא תשחק בהוביט מכיוון שדמותה איננה מופיעה בספר..

Eowyn of Rohan

New member
נכון

אבל בשר הטבעות היא לא הביאה את פרודו לריבנדל. מה שאני רוצה להגיד זה שהיו הרבה הבדלים בין הספר לסרט אז מנין לך שלא יהיו הבדלים גם בסרט ההוביט?

aniviel

New member
תשובות... ../images/Emo26.gif

תגידו, הDVD המורחב יצא בישראל? ואם כן, זה עם כתוביות? הDVD המורחב ייצא בארץ כמו השניים הקודמים, אבל קשה לי להאמין שהוא ייצא עם כתוביות מהסיבה הפשוטה שאין קהל רב לDVD המורחב ולכן לא שווה להם לתרגם אותו. את "אחוות הטבעת" הוציאו מתורגם ואת "שני הצריחים" לא... ומתי הולך לצאת הDVD המורחב של שיבת המלך? וכמה שעות זה??? אני מאמינה שהוא ייצא בנובמבר, כי גם השניים הקודמים יצאו בנובמבר. ולפי מה ששמעתי זה יהיה בערך 4 שעות ו20 דקות. תוספת של בערך 50 דקות. ולשאלות ששאלת בהודעה אחרת... יש לי את המורחבים הקודמים, התוספות הן במהלך הסרט עצמו. ישנן סצינות שלמות שהוסיפו וגם רק קטעים קטנים. אני יכולה עם יד על הלב אבל להגיד שזה שווה את זה, בעיקר הDVD המורחב של "שני הצריחים" שמשנה את הסרט כמעט לגמרי. ואם את באמת מתכוונת לקנות אז המלצה - אל תקני את זה בחנויות בארץ. פעם אחרונה שבדקתי הם עלו בארץ 350 שקל כל אחד, בעוד שאני קניתי אותם באינטרנט ביחד (באתר amazon.co.uk) והם עלו ביחד 350 שקל.

Lara145

New member
תודה רבההה!!!

תודה רבה על התשובותת!! עזרתם לי מאודדד!!! ניראה לי שדודה שלי תביא לי את זה מארצות הברית... היא אמרה שנגיד סרט לא מורחב עולה משו כמו..15$ אז ניראה לי שהמורחב יעלה בערך 30 ומשו דולר.... אני מקווה שויגו ואורלנדו ישחקו בההוביט!!! שיבת המלך זה צריך להיות מזה טוב המורחב לפי איך שזה נשמע.

go girl1

New member
לא נראה לי שויגו יהיה../images/Emo66.gif

אין שם שום דבר שקשור לאראגורן...

Lara145

New member
אז.....

אז שילך לשחק משו אחר... בן כמה היה לגולס (אורלנדו בלום) מתי שהתרחש ההוביט?? הוא צריך להיות בן איזה 1000 ומשו?

Eowyn of Rohan

New member
גם בקשר לזה אני לא בטוחה

אבל.. יכול להיות שבאותה תקופה{שבה אראגורן היה בן 20+} הוא היה בריבנדל אני פשוט לא זוכרת.. ולגולאס היה הרבה יותר מבוגר מ-1000 כמדומני.

go girl1

New member
כתוב בן כמה לגולאס?!../images/Emo66.gif

איפה בדיוק הכניסו את זה?

Eowyn of Rohan

New member
לא אמרו מתי

אבל 1000 שנה זה יחסית צעיר{תקנו אותי אם אני טועה!} בשביל אלף. באיזה ראיון שראיתי הוא אמר שהוא בערך בן 3000.

go girl1

New member
בעעע התבלבלתי לגמרי../images/Emo66.gif

את מדברת על הסרט/ספר-שר"ה/ספר-ההוביט? כי אני דיברתי על הספרים...

למעלה