שאלה דחופההה!

Brus23

New member
שאלה דחופההה!

שלום לכולם, אתמול יצאנו לבלות כמה חברים, היינו עם הרכב שלי ובגלל שלא הרגשתי טוב נתתי לחבר שלי לנהוג. ביציאה מהעיר ישב שוטר על אופנוע כשבידו אקדח לייזר.. חבר שלי נסע קצת מעל המהירות המותרת.. השוטר לא סימן לנו לעצור והמשכנו לנסוע כאילו לא קרה כלום. השאלה היא האם יכול להיות מצב שהאקדח לייזר הזה מצוייד גם במצלמה? יש לציין שלא היה "פלאש" בוודאות. היה חושך אבל הייתה תאורת רחוב דלה.. אם אפשר אז בבקשה תשובות מבוססות.. אם אתם יודעים.. תודה ושבת שלום!

Brus23

New member
כן, אבל...

השאלה האמיתית היא, האם זה קביל מבחינת החוק שהשוטר יכתוב לדוגמא את מספר הרכב שלי בדו"ח מהירות שהוא ממלא בלי שאני נוכח כשהוא כותב את המהירות שהוא ראה על המכשיר ללא הוכחה שניתן להציג (כמו צילום לדוגמא), וכמובן בלי להציג בפניי את הנתונים על העבירה (כמו למשל, המהירות, מרחק המדידה וכד'). מה אתם אומרים?

אהובה.א

New member
גם אם

הרכב צולם - מי שיקבל את הדוח יהיה בעל הרכב. בעל הרכב יצטרך להוכיח שלא הוא נהג ברכב אלא אחר. חוצמזה, למה אתה דואג על משהו שלא קרה עדיין? כשתקבל את הדוח (זכור את התאריך) תתחיל לדאוג. בינתיים....

be_roo

New member
הסיכוי ששוטר יספיק לרשום מספר רכב

בסיטואציה הזו, אפסי עד לא קיים. ואם היו מקרים כאלה בעבר, אפשר לספור אותם על אצבעות יד אחת.

למעלה