שאלה דחופה אליך ד"ר יניב.. כנס בקשה

goat21

New member
שאלה דחופה אליך ד"ר יניב.. כנס בקשה

ככה.. לפני כשנה התחלתי טיפול ברואקוטן עקב פצעים רבים בפנים.. הפסקתי את הטיפול כ - חודש וחצי לפני סיומו המיועד. עכשיו חזרו לי קצת פצעים(לא הרבה בכלל) בעיקר באיזור בו אני מתגלח(אם זה חשוב) .. הלכתי לרופא העור שקרוב לביתי והוא המליץ לי לקחת את שאריות הריאוקטן שנשארו לי מהטיפול שלא סיימתי(נשארו 2 קופסאות שלמות) כמו כן הוא אמר לקחת 1 ביום ולא 2 ביום כמו פעם שעברה.. האם זה יגרום להתרבות הפצעים? כי אני זוכר שבתחילת הטיפול יוצאים פצעים ורק אחר כך נעלמים.. האם זה נכון לעשות? מה אתה ממליץ?

dr_yaniv

New member
חידוש טיפול ברו-אקוטאן

רצוי לבצע את הוראות רופא העור המטפל הוא מומחה בתחום והוא מכיר אותך אישית סביר להניח שחא תהיה החמרה בחידוש הטיפול בהצלחה ד"ר יניב

goat21

New member
אוקיי ועוד שאלות בבקשה.....

את הכדורים לקחת עם האוכל? חייבים?? או שאפשר רגיל? כדור אחד ביום זה מספיק??? כי זה מה שהוא הציע לי.. בינתיים אחרי שבוע אין שיפור.. לפעמים יוצאים חדשים(שוב, לא הרבה כמו בעבר)

Dr Yaniv

New member
טיפול ברו-אקוטאן

1 לקחת עם אוכל-אחרת לא נספג 2 המינון -אישי-לפי משקל הגוף ,מצב האקנה, רמת תופעות הלוואי וכיו"ב 3 לא ייתכן שיפור אחרי שבוע-סבלנות! 4 להיצמד להוראות המומחה שבטיפולו אתה נמצא בהצלחה ד"ר יניב

meitalshaked

New member
רואקוטן

הומלץ לי בחום ע"י רופאת העור להתחיל בטיפול ASAP כמו כן ידועה לי בעיית החשיפה לשמש ולכן החלטתי לא להתחיל לפחות עד תקופת החורף מה דעתך בנידון?

למעלה