שאלה דחופה אני לחוץ!!

eseblese

New member
שאלה דחופה אני לחוץ!!

שלום רב לפני כחודש וחצי בעקבות מין אנאלי שבמהלכו נקרע הקונדום והופעת דקירות ועקצוצים באיבר ותחושה מוזרה במתן שתן עשיתי כמה בדיקות 1. בדיקת 10 מחלות מין - שיצאה שלילית לכולם 2. בדיקת תרבית שתן - שיצאה שיש לי 2 חיידקים בשתן. ecoli ו- klebsiella טופלתי בדוקסילין 2 כדורים ביום. ואחרי זה זינאט 2 כדורים ביום. כשסיימתי את הטיפול עשיתי שוב בדיקת תרבית והיא יצאה שלילית, אבל משום מה התסמינים לא לגמרי עברו לי ועכשיו כשבועיים לאחר סיום האנטיביוטיקה הם חזרו במלואם. מה זה יכול להיות??? מה אפשר לעשות?? האם יכול להיות שקיבלתי טיפול לא נכון??? מצטער שזה ארוך אבל אני רוצה לגמור עם זה כבר!!! תודה מראש.

eseblese

New member
עדכון חשוב!!

אני רואה עכשיו גם שכנראה יש לי הפרשה מהאיבר.... אני לחוץ מאוד בבקשה תענה לי מהר!! תודה מראש

הפרשה

יתכן שנדבקת מחדש. וזה יכול להיות זיבה. כדאי לפנות למרפאת מין או לבית חולים על מנת לקבל טיפול.

eseblese

New member
עדכון

קודם כל טעיתי והכתמים שראיתי בתחתונים אינם הפרשה.. איך נדבקתי שוב? לא קיימתי יחסים שוב בצורה הזאת. דבר שני עיקר הכאבים הם אחרי שיוצא לי זרע ולא בשתן.. האם זה מדבק??? אני ואישתי שכבנו ואחרי זה ניגבתי את הזרע בנייר טואלט בלי ששמנו לב הילד הקטן בן שנה לקח את זה מהשידה ושם בפה... האם הוא יכל להידבק במשהו???? אני מאוד מאוד לחוץ ומתבייש במעשיי בבקשה עזרה

למעלה