שאלה דחופה באורקד

crusher

New member
שאלה דחופה באורקד

איך אני מעביר את השרטוט שלי באורקד לצורה של תמונה שאוכל לצרף לWORD? (ראיתי שמישהו עשה את זה בספר פרוייקט שלו והתמונה יצאה לו חלקה ובאיכות ממש טובה ואני רוצה לדעת איך עושים זאת) ניסיתי להעתיק,לצלם וכל מיני כאלה אבל זה יוצא גרוע...

DigiGil

New member
ניסית פשוט להדפיס?...

למה בכלל אתה צריך להעביר את השרטוט לוורד? פשוט תדפיס את השרטוט מתוך האורקד, זה אמור לצאת באיכות טובה ואז, כשתכרוך את החוברת, תצרף את השרטוט ותכרוך יחד איתו... אני לא רואה הגיון להעביר את השרטוט לתוך הוורד, הרי ממילא השרטוט גדול יחסית ותופס דף או שני דפים, די ברור שאם תנסה להכניס אותו למסמך של וורד אז האיכות שלו תרד, כי התוכנה עושה לו הקטנה כדי להתאים אותו לדף של הוורד.. בברכה DigiGil

crusher

New member
אמממ

להדפיס אין לי בעיה אבל יש מעגלים קטנים באורקד שאני רוצה להכניס בתור תמונה לWORD כדי שישתלב יפה עם הטקסט... ואני יודע שיש דרך מסויימת לעשות את זה כך שהאיכות לא נפגעת ורואים את השרטוט בצורה טובה.

ilankt

New member
הממ

פשוט תעשה Print Screen תעביר לצייר, ותגזור את החלק שאתה צריך...

זה יותר פשוט ...

למעשה, אין יותר פשוט מזה... פעולת Copy-Paste פשוטה.
סמן את החלק הרלוונטי בסכימה באורקאד קליק ימני ו-Copy. פנה למסמך הוורד,למקום הרצוי, קליק ימני ו-paste. עובד נהדר. בהצלחה.

Miss CBR

New member
פתרון טוב

למרות שלעיתים ההעתקה וההדבקה לוורד משבשת מעט את הסכימה החשמלית .

Miss CBR

New member
שאלה טובה ../images/Emo13.gif

כותבת מניסיון אישי ( הלוואי והייתי יכולה לתת הסברים לתהליכים נוספים שקורים בוורד ומביאים לי את הסעיף ). לפעמים תוויות, wires ושמות רכיבים לא מתקבלים במקום לאחר ההעתקה.

crusher

New member
סבבה

זה כבר יוצא יותר טוב בWORD... עוד שאלה, מישהו יודע איך אני הופך דף בWORD? ז"א אני רוצה להשכיב את הדף כך שאני אוכל להעתיק אליו את השרטוט.. שהדף יהיה בצורה אופקית (שוכב כאילו) ולא אנכית (עומד) אני מקווה שהבנתם למה התכוונתי....

ataliaziv

New member
סיבוב עמוד בword

יש לך אופציה שהעמוד יהיה לרוחב בהגדרות עמוד קובץ->הגדרת עמוד , ושם בחוצץ של "גודל נייר". אבל אם זה בקובץ עם מספר דפים שהם לאורך, עדיף לסובב את התמונה, ולא את העמוד... זה יחסוך לך הרבה ריבים עם הword.. עתליה

למעלה