שאלה דחופה... (בבקשה כמובן
)

עין שין

New member
שאלה דחופה... (בבקשה כמובן ../images/Emo13.gif )

אהלן בנות [ובנים...?] :) אני עושה יומן קריאה באנגלית על ספר של התאומות מסדרת SWEET SIXTEEN שנקרא "THE PERFECT SUMMER" עכשיו לפי מה שאני יודעת אמור להיות עליו סרט, ואני מחפשת את השם שלו ולא מוצאת :/ אם מישהי מכן יודעת ותוכל להגיד לי אני אודה לכן מאד מאד!! צירפתי את התמונה של הכריכה של הספר, אולי זה יעזור... -> http://www.amazon.com/Perfect-Summer-Mary-Kate-Ashley-Sweet/dp/0060092114 תודה מראש על כל התייחסות, ו.... מצטערת על הדחיפות והכל... זה פשוט לימים הקרובים

olsen cool

New member
היי לך../images/Emo13.gif

התאומות אומנם עשו סרט שבו הן מקבלות רישיון נהיגה בגיל 16 ויוצאות לתור את הדרך מקליפורניה ליוטה בארה"ב אבל זה ממש לא כמו בעלילה של סדרת הספרים שלהן-SWEET SIXTEEN,יש לי רק 3 ספרים מהסדרה ויש הרבה יותר מ3 ספרים.בכל מקרה אם את עדיין מחפשת את הסרט אז קוראים לו "Getting There"והוא משודר לפעמים בערוץ יסבבה. ותמונה רק בשביל שתביני כמה ספרים יש מהסדרה הזאת

mayosh4

New member
ווווואייי

כמה ספרים!!! הלוואי שהייתי יודעת אנגלית ממש טוב כדאי לקראו אותם!! אמממ.. תגידו עדיין יש להם ספרים בארץ? כאילו אני יודעת שבתקופה שהן היו ממש פופולריות מכרו אבל עכשיו...? אני אשאל בסיפיות וחנויות ספרים אבל אם אתן מכירותם חנות ספציפית אני ממש ממש אשמחחח!! כי אני גם מאוד רוצה לעשות יומן קריאה על ספר של האלילות שלי!! חח.. ובעיברים כמובן!! תודה מראש וסליחה על האורך...

olsen cool

New member
אממ

בעברית?אני לא חושבת שמוכרים יותר. באנגלית יש לך יותר סיכוי למצוא,למרות שראיתי בכמה חנויות את הספר "איך לאלף חתיך" בעברית אבל אני לא זוכרת איפה וזה גם היה בחופש הגדול. הכי פשוט הוא לבדוק בכל קניון או חנות ספרים שיוצא לך להסתובב בה.

למעלה