שאלה דחופה בבקשה מהמושב או ממי שיודע

שאלה דחופה בבקשה מהמושב או ממי שיודע

שלום אני הגעתי לקנדה על ויזת תייר הכרתי פה את אישתי שהיא קנדית אנחנו נישאנו בקנדה ואנחנו מטופלים בימגרשיין קיבלתי הארכת ויזה לשנה השאלה שלי היא יש לי תיק פלילי 1 על אלימות לא ישבתי בבית סוהר עשיתי עבודות שירות אני נורא אוהב את אישתי השאלה שלי היא אים זה עלול לימנוע או לעכב את הPR שלי אנחנו מיתגוררים בקנדה הגשנו את התיק בקנדה ולא יצאתי את המדינה אני נורא אשמח לכול תשובה תודה רבה מראש ועוד יצוין שאני גר כרגע במונטריאול

מאור יקירי, אני מבין שאתה לחוץ, אבל כולנו כאן

מתנדבים ולא דבוקים למחשב 24 שעות ביממה, אנחנו גם צריכים לעבוד בשטח לפעמים.....שאלת בשעה 11 בפעם הראשונה, תן לפחות יממה ולא שעתיים לפני שאתה מקפיץ...... ולא, אין לנו תשובה בשבילך. עבר פלילי יכול להוות סיבה לעיכוב או אי הענקת PR . תיק ספונסרשיפ בעיקבות חתונה נמשך בדרך כלל בין 6 חודשים לשנה. לא על כל עבירה הם מעכבים את התיק, או אפילו מראיינים. אם הנישואין אמיתיים, וההרשעה ישנה, יש לך סיכוי טוב מאד. צריך סבלנות, תהליכי ההגירה מלווים תמיד, אצל כולנו, בעומס ריגשי וציפייה דרוכה שהתהליך יסתיים. אין מה לעשות צריך לחכות בסבלנות, ואני ממש לא יכול להרגיע אותך שהכל יהיה בסדר, אני רק יכול להגיד לך שבמרבית המקרים זה מסתדר אם אתה לא עבריין סדרתי. בהצלחה.

המון הערכה ותודה למושב

שלום מושב המצב הוא כזה אני ממש אבל ממש לא עבריין זאת הייתה פעם ראשונה בחיי שהיסתבכתי בפלילים והפעם האחרונה בחיי זה קרה ליפניי שלוש שנים וחצי אני מציין שוב שאני גר בקנדה קיבלתי הערכה ויזה ואני כמובן מחכה לתשובה אני ממש אוהב את אישתי והיא ניפלאה אני חייב לציין שהרגעתה אותי במקצת ושוב התיק שלי הייה על מכות וממש לא בכוונה תודה רבה רבה לך על התשובה אני נורא אוהב את הפורום שלך אני פה עוקב המון ואני חייב לומר שכול תשובה שאתה נותן פה ממש פנינים שוב תודה

shipy1234

New member
מאור, יש לך הרשעה בפועל?

אם אין לך הרשעה ורק המירו לך אותה בעבודות שירות, אז אמור לקבל תעודת יושר נקייה. אגב, בטפסים ציינת את המקרה?

כן יש לי הרשעה

יש לי הרשעה של תקיפה נישפטתי וקיבלתי חצי שנת עבודות שירות ולא ציינתי את המקרה בטפסים בהנחה שזה ממש לא משמעותי אני לא אנס לא סוחר סמים לא עבריין עים 100 תיקים בסך הכול מעדתי פעם אחת אני מאוד מקווה שזה יסתדר אני נשוי לקנדית לא ניראה לי שהם יכולים ממש לעשות הרבה שמעתי סיפור עים מישהו עים 2 תיקים פליליים שהיתחתן עים קנדית וקיבל את הניירות אני ממשיך לקוות לטוב בעזרת השם

shipy1234

New member
זה לא עניין של לא לציין

הם שואלים במפורש על הנושא, רשמתם להם לא, ושהם יקבלו את תעודת היושר הם יראו שכן יש לך הרשעה בניגוד למה שרשמת. השאלה היא מה תהיה ההשלכה על תהליך ההגירה.

תגובה שוב

אין להם ממש הרבה לעשות עשיתי את בעצת העורך דין שלי שאמר לי במפורש אים לא עשיתה עברה מאסיבית כגון רצח אונס סחר בסמים מחובתם על פי חוק בגללשאני נשוי לקנדית מחובתם לאשר לי את התיק ולתת לי פרמננט רזינדט העורך דין שלי אמר נשואים חוקיים ואמיטיים = פרמננט רזידנט נקודה

mikki01

New member
בגלל שהוא טרול

אתה לא שם לב למתקפה שהנ''ל מבצע על הפורום ?

למעלה