שאלה דחופה בבקשה עזרה

doron144

New member
שאלה דחופה בבקשה עזרה

ביום שישי האחרון שכבתי אם אשה בת 32 33 בחורה שאני מכיר לא הרבה זמן הכרנו באיזה צ'ט על מנת להיפגש לסטוצים, עכשיו הבחורה מבוגרת ולא ממש מוצאת זוגיות. אני סך הכל בן 22 עכשיו לפני שהתחלנו לקיים סקס היא עשתה לי מסג' בבטן ותוך כדי חיכחה את אבר מינה בשלי, ותוך כדי הרגשתי משהו לא ממש נעים נוכע לי בפין, מה שגרם לו לא לעמוד בכלל לאחר מכן ניסינו לקיים יחסי מין וגם בגלל שלא עמד לי כל כך וגם לא ממש הצלחתי לחדור כמו שצריך אליה אחרי כמה ניסיות הפסקתי. ואני מדגיש לא גמרתי אפילו הפין לא הגיע לזקפה מלאה. יום לאחר מכן גיליתי שני חתכים על איבר מיני. האם יכול להיות שהבחורה החדירה משהו לתוכה על מנת שיחתוך את הקונדום ויגרום לי לגמור בתוכה וכך הייתה נכנסת להריון ע"י גניבת זרע ? והאם יש סיכוי שלא הגעתי לזקפה מלאה ובכל זאת יצא זרע ? והיא לקחה אותו מהקונדום והחדירה לתוכה ? בבקשה עזרו לי אני חרד מאוד...

אלוהים איזה דימיון פרוע.

לא הבנתי איך בדיוק נחתכת. אם היא החדירה משהו- סכין אולי??? אז סביר להניח, שגם היא היתה נחתכת (אתה יודע, ככה במקרה כזה?!, רק המחשבה להכניס סכין גילוח?! השד יודע מה, גורם לי לצמרמורת בכל הגוף) פעם הבאה אל תיכנס למיטה עם נשים מבוגרות ממך בהרבה שנים, אם זה גורם לך לכאלה חששות. מה זה הרגשת משהו לא נעים נוגע לך בפין? למה לא הצצת? ואיך בדיוק רק בגלל זה לא עמד? אפשר לחשוב, שנאנסת שם?! מה בעצם עשית שם, זה מה שאני שואלת. אתה לא יודע מה קרה לקונדום? פעם הבאה אולי כדאי שתיקח אותו הביתה? כדאי שבפעמים הבאות תהיה קצת יותר בשליטה על מה שמתרחש ולא משנה אם מדובר בבחורה בגילך או מבוגרת ממך. סתם ככה בשבילך, אתה יודע. אתה מכניס לעצמך סרטים לראש. אני מניחה, שלו היתה בגילך, זה לא היה קורה. לכן נראה לי, שמראש נכנסת לסיטואציה הזו קצת בפחד ולכן, אני מציעה לך להימנע מכאלה מצבים בעתיד.

magenta73

New member
אח שלו....

תרגע! כנראה שגם ככה באת עם הרבה חששות לאירוע, ובגלל זה כל הסרטים. הכי הרבה, אולי יש לה פירסינג... יכול להיות? מה? לא בדקת?... היא לא הכניסה לתוכה שום דבר. דבר זה היה פוגע בה יותר מאשר פוגע בך, ובנוסף, אישה בת 32 לא צריכה "לאנוס" קטין בשביל זרע. היא יכולה ללכת למקומות אחרים, סטרילים ומיומנים יותר... יש מבחר. תאמין או לא. ונגיד ןהפארנויה שלך מוצדקת, ויש שם איפה שהוא, עכבישה שחורה המשחרת לטרף קל של זרע של בחורים צעירים.... לא גמרת. אין סיכוי שיצא זרע. הזוי....

orrin

New member
שיעור בביולוגיה דחוף

נתחיל בעובדות: -היא לא יכולה להחדיר שום חפץ חד לתוכה בלי שהיא תפגע בעצמה יותר ממה שנדמה לך -האיברים האנטומיים של אישה לא בנויים להחדרת דברים חדים -אם היה בתוכה משו- לא היית מצליח לחדור ולא בקצת כי זה היה מכאיב לה מאוד נמשיך: -אם לא גמרת אין זרע -אם אין זרע אין מה שיפרה ביצית -אם אין ביצית מופרית אין עובר - אם אין עובר אין ילד ואגב- תהייה קיומית- איך אתה מרשה למישו לגעת בך בצורה שלא נוחה או נעימה לך מבלי שתעצור ותבין מה הוא עושה??? ובנימה אופטימית זו שיהיה לילה נהדר

doron144

New member
רק עוד דבר קטן

כן כאשר ניסיתי לחדור אליה זה היה נראה שמאוד כואב לה וכמו שאמרתי קודם לא ממש צלחתי לחדור מה שעוד יותר הלחיץ אותי, עכשיו כאשר חשבתי על זה. ועוד שאלה אם לא גמרתי יש עדיין סיכוי שנפלט לקונדום משהו ( ושוב לא עמד לי ממש ).

bulb

New member
שיעור בגיאוגרפיה...

1. כנראה שלא היית בזמן האחרון בתאילנד (רמז: סכיני גילוח ,בננות ,כדורי פינג פונג ,סיגריות) 2. תיתכן שפיכת זרע ללא אורגזמה ולהיפך.

אורין מותק - שיעור קטן בביולוגיה :

קודם לשפיכה נפלט נוזל שקוף - הוא מכיל תאי זרע כמו ענק !!! ניתן להכנס מזה להריון !!! אבל - יש לזכור תא זרע יכול לחיות עד 24 שעות בנרתיק כשקצב מהירותו היא 1 ס"מ לשעה (איטי הבחור...) כלומר ניתן להכנס להריון גם לאחר 24 שעות אחרי מגע מיני. תא זרע יחיה כ- 25 דקות באויר הפתוח ואז יתייבש ויתפק (הוא מורכב בעיקר מחומצות אמינו וחלבונים...) רק לידיעה. ולגבי הבחור - אל תדאג - אף אחת לא תתבע אותך לאבהות - אבל הייתי עושה צעד זהיר והולך לבדוק את עצמי - בלי לחץ.

magenta73

New member
אבל הוא לא היה קרוב לזה אפילו....

תפסיקו להלחיץ אותו...

אני ממש לא מנסה להלחיץ -

אבל אני בהחלט ער למציאות שבמקרה שקונדום נקרע - נושא ההריון כרגע הוא שולי אבל יכול להיות חכם סתם להיבדק (אפילו בלי קשר למקרה הנ"ל...) ושוב - בלי לחץ....

magenta73

New member
תקרא שוב...

לא ממש עמד לו, לא ממש היתה חדירה... כאילו...

orrin

New member
לזה התכוונתי (בערך)

המטרה הייתה להוציא אותו מלחץ..... זה לא כל כך עבד בזכותך אבל לא נורא.

doron144

New member
דיברתי אם הבחורה

דיברתי אם הבחורה ושאלתי בתמימות אם היא רוצה להיפגש שוב היום היא אמרה שהיא במחזור, מה שמאוד הרגיע אותי יחסית, אבל כאשר שאלתי אותה לגבי האם יש סיכוי שיש לה פירסינג או משהו וסיפרתי לה שנכתנכתי היא ממש נלחצה ( שמעו בקול שלה ) והכחישה מה שכן מרגיע אותי שבאמת לא ממש הצלחתי לחדור אותה, ואיבר מיני לא עמד בזקפה מלאה, וכאשר נחתכתי ככל הנראה זה היה כשהיא ישבה על וחיכחה את איבר מינה, מה שעוד מוזר לי פה שלפני שניסיתי לחדור אליה החדרתי לה אצבעות לנרתיק ונגעתי שם בכל האזור ככה שאני לא מאמין שהיא הספיקה להוציא את זה בין לבין ולחזיר את זה.

magenta73

New member
היא נלחצה

והכחישה?!? סמנטיקה שלום. הכחישה משמע היא אשמה ואמרה שהיא לא... ואתה עוד ב"תמימות" שואל אם היא רוצה להיפגש??? מה נסגר איתך?... אתה בסרטים חבל"ז אבל עוד רוצה להיפגש?...

פוEט

New member
מאוד מפחיד

וטבעי שתעלה סצנות ותרחישים מפחידים בראשך אבל מה שקרה הוא בטוח לא כוונת זדון... תשאר רגוע

doron144

New member
כן

ביקשתי להיפגש רק בשביל לראות אם היא אומרת לי שהיא קיבלה מחזור ואין לי מה לעשות איתה היום אין לי שום כוונה לדבר אם הבחורה הזאת יותר

copy writer

New member
גברבר צעיר זה מה שקורה כשאין לה

זמן או סכין גילוח להתגלח. קוצים זו צרה או שהי א פשוט אינה מגורה.(לכן היא אינה רטובה. זוהי דעתו של היועץ הפסיכולוגי ד"ר ואג ינאלי מאוניברסיטת יורקשייר.

למעלה