שאלה דחופה בגין נזיקין

dudi341

New member
שאלה דחופה בגין נזיקין../images/Emo53.gif

הוגשה נגדי במקום העבודה תלונה על הטרדה מינית הנושא עדיין לא נסגר כיוון שנעדרתי מסיבות רפואיות עקב התלונה. 1. יום למחר שהחל הבירור הושפזתי עקב לחצים בחזה ל-3 ימים בבית חולים 2. לפני מועד הדיון השני שנקבע מעדתי במדרגות הבית ושברתי את עצם השוק מה שמרתק אותי לבית עד לסוף נובמבר. קיבלתי את התלונה נגדי מאוד קשה וכמו שאומרים המחשבות נדדו ועל כן גם לא שמתי לב ביציאה מהבית למדרגות. התאונות חד משמעית מבחינתי נובעות מעצם הגשת התלונה לממונים עלי האם קיימת עילה לתביעת נזיקין מצידי נגד המתלוננת ? אשמח לקבל תשובה או לחילופין מיקרים דומים

yg28

New member
מרתק

הכל טוב ויפה, אבל השאלה מה גרם לתאונה נבחנת בצורה אובייקטיבית. רצוי לבדוק את נסיבות האשפוז - האם יכול להיחשב כתאונת עבודה. לגבי הנפילה - לא. אבל תוכל לתבוע את המתלוננת אם יתברר שלהד"ם.

dudi341

New member
נסיבות האישפוז../images/Emo53.gif

הם עקב לחץ בחזה וקשיי נשימה ....עברתי סדרת בדיקות לישלול מומים בלב והכל תודה לאל בסדר מה שמחזק את הטענה שלי כי נכנסתי למצב עקב לחץ נפשי מעצם הגשת התלונה. ובקשר לנפילה גם היא מצב שלא הייתי מגיע אליו בימים כתיקונם

הטרדה מינית

א. במקרה של הטרדה מינית בעבודה, ניתן לתבוע עד 50,000 ש"ח את המטריד ללא הוכחת נזק ולכן אני מציעה כי אם מדובר שמישהי "שיודעת מה היא עושה" (כלומר שכרה עו"ד וכיו"ב) אני בהחלט ממליצה לך להתייעץ / לשכור עו"ד ב. לגבי התלונה שהיא הגישה. לא ברור משאלתך אם התלונה היא תלונה במסגרת העבודה (לממונים שלך) או במשטרה או... ג. יש לך אפשרות להגיש תביעה שכנגד בגין העוול שהיא גורמת לך, לרבות בגין החסרת ימי עבודה, נזק בריאותי וכו'. העניין הוא שתצטרך להוכיח קשר סיבתי בין השניים נ.ב: לפעמים עוה"ד ממליצים ללקוחות שלהם להגיש תביעה נגדית כ"טקטיקה". אני מציעה שאם הדבר ב-א-מ-ת רציני תפנה לעו"ד

dudi341

New member
חיה שלום רב../images/Emo91.gif

א. העובדת לא שכרה עו"ד ב. התלונה היא במסגרת העבודה לממונים ולא במשטרה. ג. אשמח אם תוכלי להפנות אותי לעו"ד שמטפל בנושאים כגון זה.

תשובה

הפורום לא נועד כדי להמליץ על עו"ד, אבל אני בטוחה שאם תפנה לעו"ד ותספר לו את הסיפור במלואו הוא יגיד לך אם הוא מספיק מכיר את המטריה ומוכן לטפל בתיק שלך או לא

למעלה