שאלה דחופה ביותר!!!

רינתבי

New member
שאלה דחופה ביותר!!!

מי מכם שמקבל קצבת נכות ועובד-האם מורידים מהקצבה 50% עבור מס הכנסה?או שהקצבה אינה נחשבת להכנסה נוספת והיא פטורה ממיסים?מבקשת תשובה דחוף,עושים לי בעיות.תודה רינת

תלוי בסכום הכולל

אם ההכנסה שלך מקיצבת הנכות ומהמשכורת לא עולה על בערך 5000 ש"ח, לא יורידו לך מס . אם ההכנסה הכוללת גבוהה יותר, יפחיתו לך בהתאם, כלאמר ביטוח לאומי ישלם לך פחות. תשאלי רואה חשבון והוא יאמר לך בדיוק מה הם הסכומים מתושלח התעיר

gaia20

New member
אני חייבת להגיד

שממש התעצבנתי שאמרת לי שרוצים להוריד לך מהקיצבה כי התחלת לעבוד לפעמים הם כאלה נבלות, יקצצו מכל מה שרק אפשר... תעשי בלאגן ותקימי צעקות, אל תוותרי להם!

קאריני21

New member
תעשי בלגן ....

כמו שאני הייתי עושה. בוכה
איך היה ה - MRI? מתי תוצאות?

רינתבי

New member
תודה יקירות

אז הלכתי לפקיד שומה בעיר למרות שאין קבלת קהל.נאמר לי שעד סכום מסוים של הכנסה לא מורידים מהקצבה-סביבות ה5000 מה שאין לי ואפשר לקבל החזרים אפילו שנה אחרי.בקשר לMRI קצת מפחידה המכונה-עושה קלסטופוביה אך היה בסדר הכרתי את בי"ח העמק סוף סוף.תשובות בשבוע הבא,מקוה לטוב לא מתאים לי קומדין.גם ככה כולי חבורות כחולות,סגולות,ירוקות לגיוון ומה לא.האספירין.מקוה שלא יפטרו אותי הייתי חולה מיום א´ ועד ה´.סופ"ש נעים וכיפי אולי ירד גשם ואפשר להתכרבל מתחת לפוך עם משהו לכרסם וסרט טוב.רינת

gaia20

New member
רינת

מחזיקה לך אצבעות לתוצאות טובות ו... מתי כבר יגיע הגשם הזה?....???? פה, בנס ציונה לא ירדה טיפה....אולי קצת רוח, אבל חוסר הגשם מקלקל את הקטע של הכירסום והסרט...חייבים גשם עם נישנושים וסרט...אוף...

למעלה