שאלה דחופה בקשר לאפיה
לפני זמן מה אפיתי את העוגה הבאה בתבנית בקוטר 28: מערבבים ביחד: 4 ביצים 1 כוס סוכר 1 כוס שמן 1 כוס שוקולית 1 כוס קמח תופח 2 סוכר וניל 2\1 שמנת מתוקה העוגה יצאה מאוד נמוכה לכן חשבתי להכין פי 1.5 מהכמות וכן להוסיף שקית אבקת אפיה מה דעתכם? טיפים נוספים יתקבלו בברכה... תודה מראש...
לפני זמן מה אפיתי את העוגה הבאה בתבנית בקוטר 28: מערבבים ביחד: 4 ביצים 1 כוס סוכר 1 כוס שמן 1 כוס שוקולית 1 כוס קמח תופח 2 סוכר וניל 2\1 שמנת מתוקה העוגה יצאה מאוד נמוכה לכן חשבתי להכין פי 1.5 מהכמות וכן להוסיף שקית אבקת אפיה מה דעתכם? טיפים נוספים יתקבלו בברכה... תודה מראש...