שאלה דחופה בקשר לפול טילט

• פותח הנושא RAB3
  • פורסם בתאריך

RAB3

New member
שאלה דחופה בקשר לפול טילט

בטורניר הגדול הזה של ה5 דולר שיש איזה 30 אלף+ רשומים כמה זמן אתם מעריכים שהוא יקח? ואם מעל 12 שעות,יש הפסקות לישון או משו?

shaywh

New member
הוא יקח המון זמן ולא יהיה זמן לישון

אלא אם רשום בפירוש שזה אירוע של יומיים. יקח יותר מ12 שעות אם הוא לא טורבו.

RAB3

New member
שאלה נוספת

בקשר לאיירון מן צ'לנג' שיש בפול טילט,מישהו יכול להסביר לי על זה? כי לא כל כך הבנתי איך מרוויחים שם נקודות ומה מקבלים

darkAI

New member
אני אסביר בקצרה כי אין כ"כ הרבה זמן כרגע

בעיקרון, בironman אתה מקבל תגמול על זה שאתה משחק הרבה. דבר ראשון - אם אתה משחק כל יום ומרוויח לפחות נקודת FTP אחת כל יום[בלי לפספס אפילו יום אחד בחודש], אתה מקבל כרטיס כניסה לfreeroll של ironman. נראה לי על קופה כוללת של 2000 דולר בפרסים. שנית - יש מספר רמות של Ironman שנקבעות לפי כמות נקודות הFTP שאתה עושה ביום. בעיקרון זה הולך ככה: אם אתה מקבל 15 ימים בחודש לפחות 100 FTP או 20 ימים מקבל לפחות 50 FTP = אתה ברמת "Bronze" אם 25 ימים בחודש אתה מקבל 50 נקודות או 20 ימים בחודש 100 נקודות או 15 ימים מקבל 200 נקודות = אתה ברמת "Silver" 25 ימים בחודש מקבל 100 נקודות או 20 ימים בחודש מקבל 200 נקודות = אתה ברמת "Gold" ואם אתה מקבל 25 ימים בחודש 200 נקודות, אתה הופך לIronman. Bronze מקבל 25 מדליות Ironman בחודש, silver מקבל 40, gold מקבל 70 ו-Ironman מקבל 100. כמו כן, יש freerolls לכל רמה כשהרמות הגבוהות מקבלים יותר. ככל שאתה מצליח לשמור על הסטטוס שלך כמה שיותר חודשים בלי ליפול, כך אתה תקבל יותר מדליות. אתה יכול להשתמש במדליות כדי לקנות דברים בחנות הIronman: http://www.fulltiltpoker.com/ironman-store-index

darkAI

New member
נה, למעשה רק עכשיו גיליתי שיש את הטורניר הזה

אין לי זמן או כוח לטורניר של 30+ אלף איש. חוץ מזה גם שאחרי הטורניר Guinness world of records של ה65,000 שחקנים של Pokerstars, ה30+ אלף לא כזה מיוחד. למרות שמנגד.. הייתי משתתף באיזה Ftops warmup קטן P:

Kgt1

New member
פעם אחרונה שאני מנסה שטות כמו הטורניר הזה.

pokerface1969

New member
לעזאזל ... קפא לי טורניר s&g

כשאני במצב מצויין לנצח. כשחזרתי , נשארו לי 10 צ'יפים .... FT מפצים על זה ?

modz0r

New member
תשלח להם מייל, ותקווה לטוב

הם יבדקו את זה.. אם יתברר שזה בגלל בעיה בשרתים שלהם או בעיה עם הקליינט שלהם (סביר להניח שהם לא יגיעו להחלטה שזה מה שקרה), אתה תקבל החזר. אם הם יטענו שהבעיה נעוצה במחשב שלך או בחיבור שלך (מה שככל הנראה יקרה), הם לא יעשו עם זה כלום.

Kgt1

New member
זה קרה לי מליון פעמים, ועלה לי במאות דולרים..

פיצוי מעולם לא קיבלתי, האמת שלעתים נדירות גם יכלתי להאשים אותם...

darkAI

New member
מציע לך לבדוק את המחשב שלך ../images/Emo3.gif

גם לי קרסו הרבה טורנירים בגלל error של התוכנה, אבל חזרתי ישר למשחק ופספסתי רק יד או 2 לכל היותר. כל קריסה יותר רצינית זה ברוב המוחלט של המקרים או קריסה כללית של השרת[ואז מן הסתם אתה ועוד הרבה יפוצו] או בעיה אצלך במחשב. איכשהו אני מנחש שזה ב99% מהזמן המקרה השני

shaywh

New member
מצטער על ההטעיה, עכשיו נראה לי שהוא ייקח פחות

אולי עד 500 דקות של משחק נטו, לפי עליית הבליינדים. עם תוספות וההכנה שלו בהתחלה זה עשר שעות נניח להכל.

למעלה