שאלה דחופה בקשר לפרופיל רפואי!

שאלה דחופה בקשר לפרופיל רפואי!

שלום, אני חדשה פה בפורום ואני עדיין לא יודעת איך זה הולך.. אבל הייתי רוצה לשמוע את דעתכם :) כבר כמה חודשים שאני נמצאת בבירורים רפואיים וקיים אצלי חשד למחלת מעיים (קרוהן,קוליטיס וכו'). אני עדיין נמצאת בבירורים, שלא יסתיימו עד התאריך גיוס שלי (9.1). רק עכשיו בחרתי לערער על הפרופיל (כי חשבתי שעד שאתגייס כבר ידעו מה יש לי). אני נמצאת כרגע בבדיקות ורק עוד כמה חודשים ידעו כנראה סוף סוף מה יש לי. שלחתי למיט"ב טופס מעודכן לגבי המצב הבריאותי שלי. כרגע הפרופיל שלי 97 לכמה לדעתכם הם יורידו לי את הפרופיל? האם הם ידחו לי את הגיוס? האם הפרופיל שלי יהיה 21 ולא אוכל לשרת? וגם אם כן, אני יכולה לערער עליו? אני ממש רוצה להתגייס בינואר הקרוב.. אני מתה להיכנס למסגרת! אני גם חושבת שאני אצליח לעבור טירונות רגילה (ואני אצטרך להוציא בשבילה כמה פטורים טובים) עם כמה שזה יהיה קשה תעזרו לי וסליחה ענקית על החפירה ((:)

hillator

New member
בלי לחץ

דבר ראשון רק רפואה שלמה (לצערי יש לי ניסיון עם מחלות כאלו אבל זה לא לכאן) דבר שני מה שיקרה כרגע זה ידחו לך את תאריך הגיוס עד לסיום הברורים שבסוף יקרה אחד משני דברים: א. מתגלה שאת לא סובלת מאחת המחלות האלו ואז תוכלי להתגייס כרגיל ב. אם את סובלת מאחת המחלות האלו יקבע לך פרופיל 21 ותוכלי להתנדב עבור מתנדב יש אפשרות לעבור טירונות רגילה אבל זה רק באישור מיוחד של רופא תא מתנדבים. אז בואי נחכה לראות מה התוצאות של הברירור הרפואי ובנתיים רפואה שלמה

אני נמצאת בבירורים כבר כ"כ הרבה זמן!

אני נמצאת כבר למעלה משנה בבירורים, ואף אחד לא יודע להגיד מה יש לי! אני צריכה לחכות עכשיו לבדיקה אחת וידעו מה יש לי רק בערך עוד 8 חודשים! זה פשוט לא יאמן! וזה כ"כ מתסכל! אין שום סיכוי שאני אוכל להתגייס בתאריך שלי ולעשות תוך כדי שירות צבאי את הבדיקות? ומקסימום אם יגלו אצלי את אחת המחלות האלה ישחררו אותי.. זה כ"כ מתסכל שעד שתהיה לי תשובה אני כבר אהיה בת 19 וחצי! פשוט שנה וחצי מבוזבזות לגמרי מהחיים שלי אני לא רוצה להתגייס בגיל כ"כ מאוחר (במידה ולא יגלו אצלי כלום) ואין לי כח רק בגיל 19 וחצי להתחיל בכלל את תהליך בקשת ההתנדבות שלוקח חודשים ארוכים כ"כ =/ אני לא יודעת מה לעשות, ואני ממש רוצה כבר להתגייס.. כי אם בסופו של דבר לא יגלו אצלי כלום (וככה זה נראה בנתיים) סתם ישבתי במשך השנה וחצי המשמעותיות ביותר בחיי בבית, במקום לעשות צבא או ללמוד או לעבוד =/

hillator

New member
קרוהן וקרוליוסיס זה פרופיל 21 או 30

30 זה בעצם פרופיל 21 שהעלו אותו ל30(יאני מתנדב) אולי צהל יהיה מוכן לגייס אותך ככה הקטע הוא שאם יקרה לך משהו בטירונות שלחתי לך מסר בפרטי

למעלה