שאלה דחופה דחופה...

hadarchay

New member
שאלה דחופה דחופה...

אני בת 26.5 והגשתי הצעה להוצאת ויזה היום, הגשתי את הטפסים-העתקי 3 תלושים אחרונים אישור מהעבודה, צילומי דרכון, אישור תשלום מהדואר וכמובן טופס הויזה שהיה דיי מסורבל למלא. נאמר לי שכיוון שאני עודבת רק 10.5 חודשים בעבודתי ההסתברות שאם אקבל בכלל ויזה היא תיהייה רק לשנה, הייתכן??? הדר

אני חושבת שאתן מבלבלות בין ויזה

שהיא המדבקה בדרכון, לרוב תקפה לעשר שנים, לבין אישור השהייה שניתן בעת הכניסה לארה"ב - שלרוב ניתן לתקופה שבין חודש לחצי שנה.

נכון יש הבדל

יש מה שנותנים לך בשגרירות ויש מה שנותנים לך בכניסה לארה"ב אני יודעת... אני התכוונתי בכולופן לשגרירות... בהצלחה!

hadarchay

New member
אז יכולים לתת לי ויזה לכמה חודשים

בלבד???זה נורא במה זה תלוי אם כך? ומי כן מקבל ויזה ל-10 שנים? האם זה משעולם לא הגשתי בקשה, ושאין לי שם משפחה פועל לטובתי או רעתי? תודה, הדר

זה תלוי במצב הרוח שלהם בשגרירות

ולא אני לא צוחקת... לי סרבו לתת ויזה למרות שעבדתי בעבודה קבועה אין לי מושג מדוע.. שבר נתנו אחרי שני סירובים ולא התייאשתי המתנתי כל פעם 3 חודשים וביקשתי שוב... קיבלתי בשגרירות ויזה לחודשיים. בכניסה לארה"ב נתנו לי שהיה של חצי שנה. סתם חולרות שם בגלל שאנחנו ישראלים עושים לנו תמוות וד"א לפני כן אפפעם לא ביקשתי ויזה סתם מניאקים העבירו אותי גיהנום ועוד מלא חברה שאני מכירה... ס-י-ו-ט!!! מקווה שאת תהי רת מזל כי יש גם כאילו בהצלחהההה

odedee

New member
נו...

זו בדיוק הסיבה שהשגרירות מערימה קשיים על ישראלים.

לא

אני אן תחת אישור יש לי ויזה זותי להיות כאן 99% מאילו שטוענים שהם מגיעים לטיול נשארים לעבוד כאן לא חוקי אני לא אחת מהן

hadarchay

New member
אני הולכת לבקר ידיד קרוב...

בלוס אנג'לס + טיול איתו (רשמתי את הכתובת ואת הטלפון). וזה בדיוק גם מה שרשמתי בטופס את האמת! יש סיכוי??? הדר

hadarchay

New member
אגב הוא אמריקאי לא ישראלי...

זה ממש מבאס לשלם 680 ש"ח לבקשת ויזה שהסיכוי קלוש מלקבל ואחרי סירוב יש המתנה של 10 חודשים עד לבקשה חוזרת
איפה הייתי לפני 3 שנים אה? אז החיים היו הרבה יותר קלים לכולנו הדר

כן זה מרגיז כי גם אני לפני 3 שנים

עבדתי במקום מסודר כ-5 שנים ואז ברור שהיו נותנים לי ויזה כל מי שלא היתה לו ויזה אחרי ה-11.9 אכל אותה...

למעלה