אם יש לי DVD REGION X , וטלויזיה מולטי סיסטם , וסרט מאמריקה . מה אני צריך כדי להפעיל את הסרט ? לפי מה שהבנתי צריך להכניס משהו לחריץ של הכרטיס זיכרון , אבל לא קיבלתי כלום , אז אני צריך להכניס לשם את הכרטיס זיכרון או משהו אחר ?
אתה מכניס את הכרטיס זכרון מפעיל את הסוני עם הדיסק הכחול אחרי זה אתה לוחץ על X זה יפתח לך מחליף את הדיסק שם את הסרט . סוגר את הדלת של הדיסק ... ולוחץ שוב X או START אני לא זוכר .
שבמקום אחד קראתי שצריכים להכניס משהו מיוחד לחריץ של הכרטיס זיכרון , ואני לא קיבלתי כלום . אז השאלה היא האם אני יכניס את הכרטיס זיכרון הרגיל זה יעבוד ? ( אני לא רוצה להפעיל משהו צרוב , אלא סרט בשיטה אחרת )
יש שני סוגים של דיסקים של הרג´יון הזה 1)דיסק שמגיע לך עם מן כרטיס זכרון כזה (זה בשביל אנשים שאין להם כרטיס זכרון ) 2) דיסק שלא מצריך את הכרטיס זכרון שלהם ושומר את המידע שהוא צריך על הכרטיס זכרון שלך . אם לא קיבלת כלום אז כנראה ששלך זה הסוג השני הנ"ל מבין ?