שאלה דחופה הקשורה למילוי טופס DS-260

shaniki22

New member
שאלה דחופה הקשורה למילוי טופס DS-260

שלום לכולם :)
יש לי שאלה בקשר למילוי טופס DS-260. אני הזוכה בהגרלה והוספתי את בעלי איתי לטופס. כאשר אנחנו מגיעים לחלק של ויזה לארה"ב אנחנו נדרשים לציין יום תאריך ושנה שבה הויזה הונפקה, מספר הויזה, ויום, תאריך ושנה של פקיעת תוקף הויזה.
הויזה לארה"ב של בעלי הייתה בדרכון הישן שלו, והוריו הוציאו לו אותו כשהוא היה ילד מאוד קטן לטובת טיול משפחתי בארה"ב (שבסוף לא יצא לפועל), כמובן שמאז דרכון זה חודש ופרטי הויזה לא נשמרו- הויזה הייתה בתוקף מ2004 עד 2010). שלחנו מייל לשגרירות ארה"ב בתל אביב למחלקת הויזות, וכל שהם ידעו לספק לנו זה חודש ושנה של הנפקת הויזה (ללא יום מדויק וללא מספר הויזה). שלחנו להם שוב הודעה לגבי המספר והימים המדויקים והם טענו שהמידע הזה לא נמצא בידיהם. שלחנו מייל לKCC עם ההסבר המדויק ונאמר לנו על ידם כי:
A passport is required for visa processing, and is therefore required when completing the DS-260. If you do not yet have a passport, please wait until you have the required information before submitting the DS-260 form. Further details about what this means are available in the Visa Bulletin on www.travel.state.gov.

על פניו הם לא הבינו את השאלה שלי ולכן שלחתי להם מייל נוסף ובו חידדתי את השאלה. אך כיוון שהזמן דוחק בנו (אני כבר שלחתי והגשתי את הטופס שלי ולא הייתי רוצה שיהיה פער גדול בין ההגשות שלי ושלו) אשמח לקבל תשובה אם מישהו נתקל בדבר כזה, ומה לדעתכם אנחנו אמורים לשים בשדות האלו? קראתי בעבר שאי מילוי שדות או סימון I DONT KNOW עלול להוביל לדחיית הבקשה.
אשמח לעזרה והבהרות :)

תודה מראש לעוזרים תבורכו!:)

John the Savage

New member
לא סביר שידחו את הבקשה בשל סימון "I don't know" במקרה זה

ובכל מקרה, לא נראה לי שיש לכם אופציה אחרת.

למעלה