שאלה דחופה וחשובה!
שלום רב,
הכנסתי את הנייד שלי לתיקון במעבדה שלא באיזור שלי אלא באיזור מקום העבודה שלי והובטח לי לקבל את המכשיר תוך שעתיים חזרה לעבודה - כך סוכם עם בעל החנות מראש.
הכנסתי את המכשיר על מנת לתקן לחצן צד של הדלקה וכיבוי המכשיר שלא עבד.
באותו יום לא קיבלתי את המכשיר בעל החנות לא ענה.
מיום חמישי עד ליום ראשון בעל החנות פשוט נעלם.
כשהגעתי אליו לחנות טוען שעשה תאונה ולא יכל להודיע לי - שזה תירוץ עלוב.
מה אפשר לעשות לבן אדם כזה ש..:
א. לקח את הנייד שלי למשך 4 ימים ונעלם מבלי להשאיר שום מספר.
ב. לקח לי 150 שקל על תיקון מקש שלא עובד טוב עדיין - ושבקישתי ממנו להחזיר לי את המקש הישן התנהג בחוצפה ואמר "עכשיו את תחכי פה שעתיים עד שאני אפרק וארכיב את המקש הישן" - לי כמובן לא היה זמן ושילמתי לו.
ג. בעל החנות קיבל ממני מכשיר שרק המקש לא היה תקין והחזיר לי מכשיר שהתוכנה הפנימית שלו נהרסה לגמרי.
ד. ובעל החנות התנהג בחוצפה ושהגעתי לחנות עצבנית הוא אמר לי "עכשיו את תחכי דווקא".
תודה רבה
מה עושים במצב כזה איך אפשר לתבוע ועל איזה סכום.
שלום רב,
הכנסתי את הנייד שלי לתיקון במעבדה שלא באיזור שלי אלא באיזור מקום העבודה שלי והובטח לי לקבל את המכשיר תוך שעתיים חזרה לעבודה - כך סוכם עם בעל החנות מראש.
הכנסתי את המכשיר על מנת לתקן לחצן צד של הדלקה וכיבוי המכשיר שלא עבד.
באותו יום לא קיבלתי את המכשיר בעל החנות לא ענה.
מיום חמישי עד ליום ראשון בעל החנות פשוט נעלם.
כשהגעתי אליו לחנות טוען שעשה תאונה ולא יכל להודיע לי - שזה תירוץ עלוב.
מה אפשר לעשות לבן אדם כזה ש..:
א. לקח את הנייד שלי למשך 4 ימים ונעלם מבלי להשאיר שום מספר.
ב. לקח לי 150 שקל על תיקון מקש שלא עובד טוב עדיין - ושבקישתי ממנו להחזיר לי את המקש הישן התנהג בחוצפה ואמר "עכשיו את תחכי פה שעתיים עד שאני אפרק וארכיב את המקש הישן" - לי כמובן לא היה זמן ושילמתי לו.
ג. בעל החנות קיבל ממני מכשיר שרק המקש לא היה תקין והחזיר לי מכשיר שהתוכנה הפנימית שלו נהרסה לגמרי.
ד. ובעל החנות התנהג בחוצפה ושהגעתי לחנות עצבנית הוא אמר לי "עכשיו את תחכי דווקא".
תודה רבה
מה עושים במצב כזה איך אפשר לתבוע ועל איזה סכום.