שאלה דחופה...ותודה מראש

צוף3

New member
בוקר מצוין ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

יש לך כאן למעשה יותר משאלה אחת. ראשית הסבירי מדוע את מתלבטת אם בכלל למכור או לא, ומהם השיקולים. לאחר מכן נוכל לנסח פריסת אפשרויות שתוכל להראות מהו המצב באופטימלי מבחינתך, ולהמשיך הלאה. מצפה לך

אז קצת פרטים:

לפני 10 חודשים רכשנו דירה מאד יוקרתית..עם משכנתא ענקית... לפני 3 חודשים פוטרתי והמצב ממש קשה..מבחינה כלכלית.. אנחנו חושבים למכור את הבית..לקנות נכס קצת יותר קטן..אמנם באותו האזור אבל בשכונה סמוכה..בניין ישן..אולי אפילו בית ללא מעלית..בקיצור,ירידה ברמת החיים עם משכנתא סבירה.. אז רציתי לדעת..מה הקלפים אומרים..למכור או לא??. תודה רבה על ההתיחסות!!!

צ ל י ל 8

New member
היי ../images/Emo68.gif

קיימת פריסה בעלת בחירה בין 2 אופציות. אמנם היא לא נמצאת באתר הפריסות הממוחשבות, אבל ניתן לעשות כך: בחרי בפריסת שאלה בעלת 6 קלפים וקלף סיכום. העלי את 7 המספרים יצאו לך לפי סדר ואנו נעזור לך

טוב..אני מתרגשת..זה מה שיצא..

1-עבר-ירח 2-הווה - עשרה מטבעות 3- עתיד- תשעה גביעים 4-רצונות השואל - אס הגביעים 5 - הסביבה- אס החרבות 6 - חששות השואל - מרכבה 7 - סיכום - מלכת הגביעים מחכה.. ותודה רבה!

blackcat2

New member
הי

לטעמי כדאי להחליט מראש שקבוצת הקלפים הראשונה תהיה למכור את הבית והשניה לא למכור את הבית. תיכנסי ללינק של פריסת שאלה תחשבי על הנושא ותלחצי פרוס.תבחרי 6 קלפים ואז תקבלי 7 כי תמיד יוצא קלף מסכם אוטומטי. תצייני את 7 הקלפים לפי הסדר. אנחנו נעשה את החלוקה בהתאם להגדרת הקבוצות. אני חושבת שהפריסה שעשית בעייתית כי היא פריסה ספציפית והיא אמורה לבחון נושא מסוים. תעשי פריסה לכאורה ניטרלית. לטעמי זה נכון יותר. בי

טוב..האם למכור? זה מה שיצא

מימין לשמאל: שלושה גביעים שמונה גביעים שלושה מטות אס החרבות מלכת המטות סיכום-אביר המטות

בבקשה להסתכל קמת יותר למעלה..

עשיתי כבר פריסה של שבעה קלפים..ואז הוסיפו לי קישור של פריסה של שישה קלפים...

צ ל י ל 8

New member
אני מבינה לגמרי את הבלבול ../images/Emo9.gif

אני יודעת שעשית פריסה של 7 קלפים, אבל ביקשתי ממך שתחליטי האם האפשרות הראשונה היא למכור או לא... רק תחליטי שרירותית, ואני אפרש לך...

צוף3

New member
ועוד קצת הבהרה... ../images/Emo42.gif

הפריסה הולכת ככה: אופציה א - x אופציה ב - y מעמידים את הקלפים של אופציה א' מול הקלפים של אופציה ב' ורואים איזו אופציה עדיפה לך יותר. זו הסיבה שצליל ביקשה ממך להחליט מהי אופציה א'. אז יאללה - מחכות לך!

צוף3

New member
היי ../images/Emo15.gif

הפריסה: אופצייה א':למכור - אס החרבות,ירח,חמישה גביעים -----> מלכת הגביעים אופצייה ב':להמתין- מרכבה,עשרה מטבעות,אס הגביעים לא למכור. תמתינו עם זה. לא רק שצפוי שיפור מבחינה כלכלית הקשור בבית אלא שאם לא תהיו פזיזים ותרוצו למכור עכשיו, עם הזמן גם תשיגו את השליטה מחדש על חייכם - המושכות שוב יהיו בידכם. שיהיה בהצלחה.

למעלה