שאלה דחופה לאופירה והמומחים בעניין הקאה

עדי1751

New member
שאלה דחופה לאופירה והמומחים בעניין הקאה

היום אכלתי ארוחת צהרים שכללה עוף פתיתים וכרוב מאודה.
באמצע הארוחה הרגשתי תחושת חנק נוראה. לקח חצי שעה עד שהצלחתי להקיא ועד אז-זה היה גיהנם
שאלתי: מה עושים במקרה כזה? ואם הטבעת עודפתוחה איך זה קורה והיכן זה נתקע?
אדגיש-שלא מדובר בפליטה אלא בהקאה ממש ממעמקי הקיבה
אשמח אם תעשו לי קצת סדר.
דרך אגב-מדוע לסגור את הטבעת אם היא כמעט סגורה כבר עכשיו?

אופירA

New member
מנהל
כבר הסברתי לך, ואחזור ואסביר:

אני לא יכולה לענות לך על מקרה ספציפי, כאשר מעולם לא נתת לי את הפרטים שביקשתי ממך לגבי התגובה שלך למאכלים וכו'.
שאלתי אותך פרטים לגבי המקרה הקודם, עם הדג, ולא ענית לי.
שאלתי אותך באופן כללי מידע לגבי ההתנסות שלך עם מאכלים, ולא ענית לי.

אני לא יודעת מה אכלת עד כה, איך וכמה את אוכלת, האם כבר אכלת עוף לבד, האם כבר אכלת פתיתים לבד.
לא קיבלתי ממך שום תשובה לגבי העניין שאת לא מצליחה להקיא.

אין לי מידע לגבייך, למרות שאני שואלת ושואלת ושואלת כל הזמן, ולא מקבלת ממך תשובות.
אני לא יכולה לעזור לך בלי מידע.
אני לא יכולה להדריך אף אחד בלי פרטים מפורטים.
צר לי.
אני רואה שאת נתקלת בבעיות התנהגות, ומאמינה שאין שום בעיה להדריך אותך, אבל אי אפשר ללא הפרטים שאני כל הזמן שואלת, ולא מקבלת שום מידע ממך.
לכן תצטרכי להסתדר בלי ההדרכה שלי, אלא אם כן תחליטי שאת מתחילה למסור לי מידע כמו שצריך.
את שואלת, ולא מגיבה בחזרה, לא מוסרת לי אינפורמציה, לא חוזרת לעדכן. חוזרת ושואלת שוב ושוב אותן שאלות ומתעלמת מהתשובות שקיבלת. אני לא יכולה לעזור ככה.
סליחה שאני קצת חריפה, אבל באמת שאני חסרת אונים מול הדרך שלך לבקש עזרה...

אף אחד לא אמר לך לסגור את הטבעת. שמעת אותי אומרת לך ללכת לסגור אותה? לא.

עדי1751

New member
תשובה

אני בת 22 צריכה להוריד 40 ק"ג -10 מתוכם ב"ה ירדו.
אכלתי כבר עוף לבד פתיתים לבד בלי בעיה וגם יחד בלי בעיה.עם אותו דג שאז נתקעתי-בפעם הבאה הסתדרתי
מקווה שעניתי על הכל אם לא-אני כאן לכל מידע חסר

אופירA

New member
מנהל
לא ענית על כלום

תקראי את כל השרשור הקודם, תעברי על כל הודעה שלי, ותעני לי במסר על כל שאלה ושאלה בנפרד.
אני לא חייבת לחזור שוב ושוב על השאלות שלי. כתבתי אותן כבר כמה פעמים, ואני צריכה שתתייחסי למה ששואלים אותך בזמן אמת, ולא רק כשיש לך צרות, בדיעבד.
אל תעני לי רק על מה שמעניין אותך באותו רגע, אלא על כל מה שאני מבקשת ממך, כי זה נוגע לשאלות שלך, למרות שאת לא מבינה איך זה נוגע אליהן.

יש לך כבר הגבלה מסוימת, ואני צריכה להבין מהי, כדי להמשיך להדריך אותך באופן כללי. יש הרבה הדרכה שאת צריכה לקבל גם אם אין לך שאלה, בהתאם למה שקורה לך.
על בסיס התשובות שלך אני צריכה לשאול עוד שאלות, כדי לאתר בעיה של התנהגות (וכבר ברור לי שיש לך), סוג של הגבלה, וכד'.
את צריכה לענות עליהן גם אם את לא מבינה מדוע אני שואלת.
את לא יודעת כל מה שצריך לשאול כדי למנוע בעיות. את שואלת רק כשיש לך בעיה, רק כשכואב לך.
אני מבקשת לעזור לך עוד לפני שכואב לך, ולמנוע את הכאבים האלה.

זו הדרך שלי. אני לא עובדת בדרכים אחרות. אני לא מכבה שריפות.

עדי1751

New member
לא מבינה את הכעס וההשתלחות

חוץ מלומר את שמי האמיתי עניתי על הכל ואינני חייבת להיחשף יותר.
אני שומרת על כל כללי הכלכלה לפי מה שכתבת וחוץ מ 2 ההקאות שעליהן כתבתי- הכל ב"ה בסדר.
לא היתה שאלה אחת ששאלת ולא השבתי ואם יש-אשמח לענות.
אין לי בעיות התנהגות ואינני מבינה מה את רוצה

קוביd1

New member
עדי

את לא חייבת להיחשף את גם לא חייבת לכתוב את שמך האמיתי ,את לא חייבת כלום לאף אחד .את שואלת שאלות אופירה רוצה לעזור ,העזרה בשבילך
אף אחד לא משתלח בל ואף אחד לא כועס.
טוב לשמוע שאצלך הכל בסדר שימשיך ככה .הרבה בריאות.

קובי

אופירA

New member
מנהל
אני כן כועסת, קובי

קודם כל, שום דבר לא בסדר אם היו לה 2 היתקעויות כאלה לא סבירות ובעוצמה כל כך קשה, ללא סיבה שהיא יכולה להצביע עליה בבירור.
אם היא לא יודעת מה הסיבה ולא עוזרת לי לברר אותה - אז זה יחזור אצלה, והיא תסבול לחינם, וגם בהמשך עלולה להגיע לסיבוכים וצרות, חס ושלום.
אי אפשר ללמוד אם לא יודעים מה הטעות.

דבר שני, למרות המסירות והפרגון לאורך כל הדרך, והכנות המכסימלית שלי, והרצון העז כל כך להדריך בן אדם איך למנוע מראש את כל הבעיות הנפוצות כל כך עם טבעת - ואתה יודע איזה בעיות הגיעו כאן לפורום... וכמה אפשר להציל נפשות ע"י מניעתן -
אז למרות כל זה, וגם האינסוף סבלנות שלי לחזור על אותן תשובות שוב ושוב ושוב, כאילו לא עניתי אותן כמה פעמים לאותה עדי - כל מה שחשוב לה זה רק שחס ושלום אני לא אזהה אותה, כי אנו גרות באותה עיר, בקרבת מקום.
כאילו מעניין אותי מי היא, וכאילו שאם במקרה אזהה אותה זה ישנה משהו.
אז אם אני שואלת שאלות, היא מתעלמת ומתחמקת, וכועסת על כך שאני חוקרת אותה "סתם כך ללא סיבה אמיתית באופן שעלול לזהות אותה", וטוענת שוב ושוב שענתה על כל שאלותי.
תסתכל בשרשור הקודם שלה - כמה שאלות העליתי ולא קיבלתי שום תשובה. אולי יש לך סבלנות לרכז את כל השאלות שלי בצורה מסודרת, ולכתוב לה אותן שוב... היא לא מבינה על מה אני מדברת...

היא לא רוצה להיחשף, לכן היא לא עונה באיזה אופן היא אכלה את הדג בפעם הקודמת, ולא תענה לי מתי הספיקה לאכול גם עוף בנפרד וגם פתיתים בנפרד, וגם ביחד, ובאיזו כמות - כשעברו רק יומיים של יכולת התנסות בכל המאכלים בנפרד.
אם אני אדע מתי היא אכלה כבר עוף ופתיתים קודם לכן ובאיזה כמות וקצב, או איזו חתיכת עוף זו היתה - ברור שאני אגלה מה שמה ואיפה בדיוק היא גרה...
אם היא תאמר לי את גובהה ומשקלה, ומי מבשל את האוכל בבית - ברור שמיד אדע מה צבע שערותיה ומה מבנה גופה, ומיד אזהה מי זו!!! וכמובן - גם אחשוף אותה.

אני מקבלת בהבנה רבה את העובדה שהיא לא רוצה להתקשר בטלפון, כדי שלא אזהה את קולה ואת סגנונה, ולא אפעיל מעקב על מיקום המכשיר הסלולרי שלה.
אבל גם לא לתקשר בפורום או במסר בצורה סבירה? לא להאמין לי שהשאלות שלי נחוצות לטובתה? זה אני לא יכולה לקבל בלי הסבר מספיק טוב.

אני כן כועסת, ובהחלט השתלחתי. כל חוסר ההבנה הממושך שלי התפרץ כרגע.

אופירA

New member
מנהל
הכעס וההשתלחות הן על היחס שלך

לאורך כל הדרך את לא מתייחסת בכלל לשאלות ששואלים אותך, לא מעדכנת במידע ולא מתחשבת באף אחד מלבד בעצמך.
ברור שאינך חייבת להיחשף כלל, ושמך האמיתי ממש לא מעניין אותי. בכנות.
אבל את גם לא חייבת לשאול שאלות, ואני לא חייבת לענות לך תשובות.
למרות שאני לא חייבת, עניתי לך עד היום בסבלנות, גם כאשר שאלת אותה שאלה כמה פעמים, והתעלמת לחלוטין מהתשובות שקיבלת.
כי יש לי רצון אדיר לעזור ולהעלות כל אחד על דרך המלך של ההתנהלות עם הטבעת, וזה גורם לי להבליג על היחס שלך.

אבל כעת, לא רק שפקעה סבלנותי, אלא גם שאינני יודעת לענות לך על שאלותייך, ללא התשובות שנחוצות לי.
את לא מבינה מה אני רוצה, ואין לי דרך להסביר לך יותר ברור ממה שהסברתי כבר.
מצחיק אותי שאת טוענת שענית על כל שאלה - רק בעמוד הזה יש לפחות 7 שאלות שלא ענית עליהן כלל, ולאורך כל החודשים האחרונים יש המון שאלות שלא טרחת לענות עליהן.
אני לא מתכוונת להעתיק שוב את השאלות שבעמוד הנוכחי!!! מספיק העתקתי בשבילך שוב ושוב אותן תשובות...

אם יש לך קושי כגון דיסלקציה או קושי בגלישה בפורום, או קשיי הבנה או קשיי תקשורת כגון תסמונת אספרגר, שמקשים עלייך להבין על מה אני מדברת - אז תסבירי לי (אפשר במסר). תנגישי את מצבך כדי שאוכל להבין אותך.
אבל אם אין לך קושי בגלישה, קריאה, הבנה או תקשורת - אני יוצאת מהנחה שאת מתעלמת בשיטתיות ממה שכותבים לך, ושואלת מתי שבא לך, בלי להתייחס למה שענו לך. וזה מקומם ומכעיס, אחרי כל כך הרבה זמן של תכתובת איתך.

אני לא מחפשת לחשוף את זהותך, לחטט באישיותך להנאתי או להציק לך סתם.
אני שואלת את המידע שאני צריכה כדי לענות לך תשובות נכונות!!!
את כו-לם שאלתי את השאלות הללו, וכו-לם ענו לי בשמחה רבה.
אני לא מוכנה בשום אופן לענות לך תשובות מהשרוול, או תשובות לא נכונות. את זה אני משאירה לאחרים לעשות.
אני רוצה לעזור לך עזרה אמיתית, אבל את לא מאפשרת לי...
אני רוצה לענות לך נכון, לכוון אותך נכון. ואם את לא מאפשרת לי, ולא מבינה למה אני צריכה את המידע, אז אני לא חייבת לענות. ואז אין לי כעס ולא שום דרישה ממך.

שתי ההקאות שתיארת מעידות על התנהגות לא נכונה בבירור. רק שאינני יודעת לומר לך מה הבעיה, אם את לא עונה על מה שכבר שאלתי, ולא תעני על מה שאשאל בהמשך.

חברים, אתם מוזמנים לענות לעדי תשובות מהשרוול, תשובות שכרוכות בנבואה, בהעתקה חוזרת ונשנית של דברים שכבר כתבו לה - בכל דרך שנראית לכם.
אני מתעקשת על הדרישה שלי - תעברי על כל התגובות שלי אלייך בשרשור הזה, ותעני על כל שאלה שמופיעה שם. וכשאשאל אותך בהמשך עוד שאלות, תעני עליהן בכנות (אל תעלימי מידע, כי את מרמה רק את עצמך).
אם קשה לך לעזור לעצמך, אז לי בטח שקשה לעזור לך...

עדי1751

New member
תודה אופירה פתרת לי בעיה של שנים

אני כנראה קשת הבנה ורפת שכל זו אולי הסיבה שאני לפני סיום תואר ראשון בקלינאות תקשורת. ובגילי המתקדם(22) זה ודאי מעיד על בעיות אילו.

קוביd1

New member
עדי

זה שסיימת תואר ראשון בקלינאות תיקשורת ובגילך המתקדם לא אומר שאת לא צריכה לקבל עזרה ממטובעים ותיקים עם ניסיון של הרבה שנים ,הראש שלי בגיל 64 אומר "מכל מלמדיי השכלתי " וזה גם נכון לגביך.
את לא רוצה להיחשף סבבה ,אף אחד לא רוצה שתעשי את זה ,אופירה מייעצת להרבה אנשים פה בפורום גם טלפונית ,והשאלות שלה אולי רלוונטיות כדי לעזור .
כל אחד וסגנון הכתיבה שלו , ואת בטח יודעת את זה .
בא לך לקבל עזרה בכייף ,לא מתאים גם טוב .,
שיהיה לך בהצלחה בפרויקט של הירידה במשקל .

גוד שבעס

קובי

עדי1751

New member
אופירה מקסימה ורק בזכותה עברתי את הניתוח

היא ענתה לי על אין ספור שאלות ובלי העזרה והייעוץ שלה-המצב היה גרוע. רק שלא הבנתי על מה יצא הקצף

אופירA

New member
מנהל
את צודקת. אני מבקרת אותך שלא בצדק

אני מבקשת סליחה על ההתפרצות.
ברור שאינך רפת שכל, את חכמה מאוד.

הדבר האחרון שאני מחפשת זה לריב עם מנותחים.

בכל אופן, לשאלה האחרונה שלך אין לי תשובה, לצערי. אינני יודעת מדוע היה לך כאב כל כך חזק לאחר אכילת עוף ופתיתים וכרוב. אינני יודעת מדוע נאלצת לסבול חצי שעה עד שהצלחת להקיא. אין לי שמץ של מושג מה קרה לך.
אני משתתפת בצערך, ומקווה שבדרך פלא לא ייקרו לך הדברים הללו יותר, בע"ה.

אופירA

New member
מנהל
תעברי על השרשור שלך שבהמשך העמוד

תראי כמה שאלות שאלתי אותך, והתעלמת. לא נתת לי תשובות.
ונראה לי שגם עכשיו תתעלמי, ותמשיכי לעשות מה שאת רוצה, ולשאול שאלות באוויר, בלי שום נתונים.

שהמומחים האחרים יענו לך, אם הם נביאים, או שהם חושבים שאפשר לענות לך בצורה שטחית, בלי לדעת כלום על איך התנהלת בשבועיים ורבע האחרונים.
תקראי את התגובות שלי לאורך כל השרשור האחרון שלך - אני פשוט אעתיק אותן ואדביק אותן לכל שאלה שתשאלי, עד שאולי תפנימי שאי אפשר לעזור לך בצורה זו שבחרת להתנהל בה.

קוביd1

New member
שלום לעדי

הקאת בגלל אכילה לא נכונה אין שום סיבה להקיא, ואין פה מומחים לעינייני הקאות ,יש פה אנשים שאומרים שההקאות לא חייבות להיות.
קרה ויקרה עד שתלמדי מה טוב לך מה עובר בטבעת מה לא עובר..זה נקרא דמי לימוד. ההרגשה לא נעימה בלשון המעטה.
לא חייבים לסגור את הטבעת ,המנתח שלי אומר שצריך לסגור את הטבעת ,שיש עלייה בנפח הארוחות ,או אי ירידה במשקל.
אני הייתי מייעץ לך להתקשר לאופירה ,היא לא אוכלת אנשים בדרך כלל, ותוכלי לקבל יעוץ אישי ,מתוך רצון לעזור.

הרבה בריאות

קובי

אני שש וחצי שנים עם טבעת

כמעט ולא נוגע בעוף /דגים /ירקות מבושלים ולא לחם

עדי1751

New member
אופירה האם אפשר לקבל שוב את מספר

הטלפון שלך עבור מכרה שעברה אף היא ניתוח טבעת?

למעלה