הכעס וההשתלחות הן על היחס שלך
לאורך כל הדרך את לא מתייחסת בכלל לשאלות ששואלים אותך, לא מעדכנת במידע ולא מתחשבת באף אחד מלבד בעצמך.
ברור שאינך חייבת להיחשף כלל, ושמך האמיתי ממש לא מעניין אותי. בכנות.
אבל את גם לא חייבת לשאול שאלות, ואני לא חייבת לענות לך תשובות.
למרות שאני לא חייבת, עניתי לך עד היום בסבלנות, גם כאשר שאלת אותה שאלה כמה פעמים, והתעלמת לחלוטין מהתשובות שקיבלת.
כי יש לי רצון אדיר לעזור ולהעלות כל אחד על דרך המלך של ההתנהלות עם הטבעת, וזה גורם לי להבליג על היחס שלך.
אבל כעת, לא רק שפקעה סבלנותי, אלא גם שאינני יודעת לענות לך על שאלותייך, ללא התשובות שנחוצות לי.
את לא מבינה מה אני רוצה, ואין לי דרך להסביר לך יותר ברור ממה שהסברתי כבר.
מצחיק אותי שאת טוענת שענית על כל שאלה - רק בעמוד הזה יש לפחות 7 שאלות שלא ענית עליהן כלל, ולאורך כל החודשים האחרונים יש המון שאלות שלא טרחת לענות עליהן.
אני לא מתכוונת להעתיק שוב את השאלות שבעמוד הנוכחי!!! מספיק העתקתי בשבילך שוב ושוב אותן תשובות...
אם יש לך קושי כגון דיסלקציה או קושי בגלישה בפורום, או קשיי הבנה או קשיי תקשורת כגון תסמונת אספרגר, שמקשים עלייך להבין על מה אני מדברת - אז תסבירי לי (אפשר במסר). תנגישי את מצבך כדי שאוכל להבין אותך.
אבל אם אין לך קושי בגלישה, קריאה, הבנה או תקשורת - אני יוצאת מהנחה שאת מתעלמת בשיטתיות ממה שכותבים לך, ושואלת מתי שבא לך, בלי להתייחס למה שענו לך. וזה מקומם ומכעיס, אחרי כל כך הרבה זמן של תכתובת איתך.
אני לא מחפשת לחשוף את זהותך, לחטט באישיותך להנאתי או להציק לך סתם.
אני שואלת את המידע שאני צריכה כדי לענות לך תשובות נכונות!!!
את כו-לם שאלתי את השאלות הללו, וכו-לם ענו לי בשמחה רבה.
אני לא מוכנה בשום אופן לענות לך תשובות מהשרוול, או תשובות לא נכונות. את זה אני משאירה לאחרים לעשות.
אני רוצה לעזור לך עזרה אמיתית, אבל את לא מאפשרת לי...
אני רוצה לענות לך נכון, לכוון אותך נכון. ואם את לא מאפשרת לי, ולא מבינה למה אני צריכה את המידע, אז אני לא חייבת לענות. ואז אין לי כעס ולא שום דרישה ממך.
שתי ההקאות שתיארת מעידות על התנהגות לא נכונה בבירור. רק שאינני יודעת לומר לך מה הבעיה, אם את לא עונה על מה שכבר שאלתי, ולא תעני על מה שאשאל בהמשך.
חברים, אתם מוזמנים לענות לעדי תשובות מהשרוול, תשובות שכרוכות בנבואה, בהעתקה חוזרת ונשנית של דברים שכבר כתבו לה - בכל דרך שנראית לכם.
אני מתעקשת על הדרישה שלי - תעברי על כל התגובות שלי אלייך בשרשור הזה, ותעני על כל שאלה שמופיעה שם. וכשאשאל אותך בהמשך עוד שאלות, תעני עליהן בכנות (אל תעלימי מידע, כי את מרמה רק את עצמך).
אם קשה לך לעזור לעצמך, אז לי בטח שקשה לעזור לך...