שאלה דחופה לגבי בטטות...
היי, רציתי לשאול האם הגיוני שבטטה שזה עתה נפרדה מהירקן (דהיינו לא מבושלת בשום צורה שהיא) תוכנס לקדרה (בתוספת רוזמרין ושום) ואיישר אל התנור בחום של 200 מעלות C תיהיה מוכנה לאחר חצי שעה בדיוק ? זאת לפי מתכון שפורסם בסופשבוע האחרון בידיעות אחרונות במדור של אהרוני... הודה עד אין קץ לתשובה מהירה ככל האפשר כי הבטטות כבר בקדרה והתנור בשלבי חימום...
היי, רציתי לשאול האם הגיוני שבטטה שזה עתה נפרדה מהירקן (דהיינו לא מבושלת בשום צורה שהיא) תוכנס לקדרה (בתוספת רוזמרין ושום) ואיישר אל התנור בחום של 200 מעלות C תיהיה מוכנה לאחר חצי שעה בדיוק ? זאת לפי מתכון שפורסם בסופשבוע האחרון בידיעות אחרונות במדור של אהרוני... הודה עד אין קץ לתשובה מהירה ככל האפשר כי הבטטות כבר בקדרה והתנור בשלבי חימום...