שאלה דחופה לגבי בטטות...

אוהד 21

New member
שאלה דחופה לגבי בטטות...

היי, רציתי לשאול האם הגיוני שבטטה שזה עתה נפרדה מהירקן (דהיינו לא מבושלת בשום צורה שהיא) תוכנס לקדרה (בתוספת רוזמרין ושום) ואיישר אל התנור בחום של 200 מעלות C תיהיה מוכנה לאחר חצי שעה בדיוק ? זאת לפי מתכון שפורסם בסופשבוע האחרון בידיעות אחרונות במדור של אהרוני... הודה עד אין קץ לתשובה מהירה ככל האפשר כי הבטטות כבר בקדרה והתנור בשלבי חימום...
 

judi1

New member
לא הגיוני ...

..ולו מהסיבה שלא יתכן שלכל הבטטות שהעולם יהיה משך זמן זהה.. כמו בנתח בשר או דג, הדבר תלוי במשקל, בצורה, ביחס בין שטח הפנים לנפח שלה..
 

אוהד 21

New member
תודה ג'ודי 1

לבסוף... הבטטות אשר נפרסו לפלחים בינוניים היו מוכנות לאחר 50 דקות בדיוק. תודה רבה על ההתיחסות.
 
למעלה