שאלה דחופה לגבי החלפת סתימות

Bath1

New member
שאלה דחופה לגבי החלפת סתימות

במסגרת ביקור חפוז שלנו בארץ קפצתי לד"ר ירדן גולדשטיין (רופא השיניים) לראות מה המצב. לאחר בדיקה הוא מצא שיש לי 3 חורים ב 2 שיניים שקיימות בהן כבר סתימות אמלגם גדולות ממזמן. הוא הציע לי באותן שיניים לבצע החלפה של האמלגם (כי הוא ממילא "נוגע" בשן). אני ממש מתלבטת מה לעשות כי אני לא בתהליך של קילציה (ומעולם גם לא הייתי) ואני צריכה לקבל החלטה חפוזה לפני חזרתינו ל"גלות". האם אין בזה סיכון? גם אם שוקלים הריון עתידי...?! הוא אמר שהחלפת 2 סתימות לא מחייבת תקופת המתנה לניקוי כי זה ממש מזערי לעומת 11 סתימות האמלגם שפי מתהדר בהן...אשמח לשמוע את דעתכם, תודה

כדאי להחליף כמה שיותר סתימות לפי הפרוטוקול

שלום לך, החלפת סתימות, בשיניים שממילא נוגעים בהן, נראה לי מאד חשוב, כי אם הוא כבר קודח, אז שיוציא את כל החומר. סתימות אמלגאם גדולות וגם קטנות דולפות. כדאי היה לשקול לעשות החלפה של רוב הסתימות האלו וכן לבצע ניקוי ולחכות לפחות שנה וחצי, לפני ההריון הבא. אבל את השתיים האלו- שווה להחליף ומהר.. 11 סתימות אמלגאם זה הרבה הרבה כספית. היום מחליפים לחומר פלסטי. אני עשיתי זאת בשנה הקודמת, לאורך חצי שנה וזה פגע לי מאד ביכולות הזיכרון והשליפה שלי, העלה לי רגישות שמיעתית ועשה לי הפרעות שינה קשות. היו לי לא מעט סתימות , בערך 6, אם אני זוכרת נכון... הנזק מפיע לאחר מספר חודשים ולכן כן כדאי לטפל.

לאחר החלפת סתימות-גלוטטיון, אנטיאוקסידנטים ו-

וקילאציה כמובן. כל אחד לפי בחירתו.

razgalili

New member
מי שידע הכי הרבה לייעץ לך

זה הרופא עצמו. ד"ר גולדשטיין מבין בזה לא פחות מכל אחד מאיתנו, והוא יודע מה קורה לך בפה ומה המשמעויות של זה, מידע שאין לאף אחד מאיתנו. אסור לעשות קילציה עם סתימות בפה הקילטורים ימסו את השכבה החיצונית של הסתימות וירעילו אותך. יחד עם הוצאות הסתימות כדאי לך לעשות פרוטוקול תומך שיאפשר לך להפטר מהכספית בהקדם האפשרי - גלוטטיון וויטמין C, רצוי בערוי. לפני ההחלפה ואחריה תתספי מינרלים בכמויות הסטריות כדי להתחרות בכספית בכניסה לגוף.

למעלה