שאלה דחופה לגבי נסיעה לחו"ל

פ ל מ ה

New member
שאלה בקשר לסוג הרובאי שלי.

שלום לכולם. אני לא יודע אם אני בפורום הנכון אך יש לי שאלה חשובה ואני בכל זאת אשאל אותה בפורום זה בתקווה שמישהו יוכל לעזור לי. רציתי לדעת מהו הרובאי שלי. בתעודת השחרור שלי רשום כך: מש"ק תותחנים - 08 נהג נגמ"ש - 05 תותחן - 04. מהו הרובאי שלי????? בתודה מראש.

פ ל מ ה

New member
אז ככה...

אורכה של הטירונות היה כ- 3 חודשים. את הפעילות והתכנים שבטירונות אני לא זוכר. עשיתי קורס מפקדים שערך כ 4 חודשים. בסופו הפכתי להיות מפקד צוות. לגבי התכנים והפעיליות, גם פה אני לא ממש זוכר. האם סוג הרובאי לא צריך להיות רשום בתעודת השחרור? איך אנשים אמורים לדעת מהו סוג הרובאי שלהם??? מקווה שתוכלו לעזור לי.

san10

New member
אם זה כ"כ חשוב לך- תפנה לקישור

זה מופיע שם...

ניר נגר

New member
היי לך..מצורף בזה האתר של

כוח האדם בצה"ל..אתה מוזמן לשלוח להם בקשה לקבלת העבר הצבאי שלך ופרטים לגביו...מניסיון התשובות מגיעות תוך כמה ימים.. בהצלחה http://www.aka.idf.il/ishurim/

ogiflezet

New member
שאלה דחופה לגבי נסיעה לחו"ל

נתחיל מזה שיש לי נסיעה לחו"ל שמועדה נקבע בחודש מאי בחודש יולי קיבלתי צו מילואים לשבועיים לתאריכים שנופלים על הנסיעה. החייל ביחידת הקישור אמר לי "אין בעייה, שלח לי אישור שהטיול הוזמן לפני הצו- ונבטל/נדחה לך את הצו." בתמימות, ביקשתי את האישור הרצוי מחברת הנסיעות, ושלחתי אליו בפקס אחרי שבועיים בהם נותרתי ללא מענה, התקשרתי שוב למשרד הקישור, ונתבשרתי על כך שהקצינה המקצועית ביחידה שלי- פשוט לא מוכנה לשחרר אותי מהצו- למה? ככה! לא עזרו דיבורים עם אותה קצינה מקצועית, ומשרד הקישור אומר שאין לו מה לעשות, זו החלטה שלה. מדובר בטיול של 6 ימים, שתוכנן מראש ולפני קבלת הצו, שולם עליו כבר, והוא משלב גם משימת עבודה. הם נתנו לי תשובה סופית רק עכשיו, כך שמאוחר מדיי להגיש ולתם, ואני הולך א. להפסיד הזדמנות לינסוע לחו"ל בהנחה משמעותית (כי הטיול קשור גם לעבודה כך שאני משלם רק על זוגתי) ב. להפסיד כסף על ביטול ג. פגיעה משמעותית במקום העבודה כי מדובר בנסיעת עבודה שקשורה לתאריך הספציפי שאינו בר דחייה. מה אני יכול לעשות בשלב זה??? האטימות הזו פשוט מוציאה אותי מדעתי..?? תודה למי שיכול לייעץ

binon

New member
פנה לקמל"ר, נקח"ל ומדור חו"ל

מדור חו"ל בשלישות הראשית. אם אכן יש לך אישור שהכרטיס נרכש לפני קבלת הצו הקצינה המקצועית שלך יכולה לעשות שמיניות באויר (בהנחה שהתפקיד שלך במילואים הוא לא קריטי עד כדי כך שנסיעה של 6 ימים תמוטט את בטחון המדינה)

sela v

New member
האטימות

של הצבא פשוט יכולה להוציא מהדעת. ואחרי זה הם מתפלאים מדוע אנשים מביאים אישורים רפואיים על כל מיני סיבות. אני בדעה שכל דבר כזה ישלח לכל הח"כים, שהם יראו איזה עוד צרה מפילים על אזרחי המדינה הזו.

למעלה