שאלה דחופה לגבי רופא מומחה לאנדו

tuli2210

New member
שאלה דחופה לגבי רופא מומחה לאנדו

הי בנותבעקבות המלצה שקבלתי פה בפורום קבעתי תור למחר לד"ר אבישלום שרון. העניין הוא שזה עולה 870 שקל מפגש!!! מלא כסף:(. האם הוא שווה את זה? הייתי מטופלת אצל שיינמן במשך השנים במסגרת קופ"ח כללית. הוא נהיה מאוד לא נעים ולא עדין. הלכתי בתחילת החודש לד"ר קאופמן בחיפה שהיה חביב אך נותרתי עם מלא שאלות ואין לי מענה ולא הגיב למייל. ד"ר סוראנו היה הראשון שאבחן אותי ואין מצב שאני הולכת אליו. מיותר לציין למה. מה יהיה?? אין רופאי אנדו עדינים ונחמדים ומתחשבים במחיר הוגן?

aa02

New member
ד״ר זולטי

אני הייתי אצלו במרפאה בתל השומר ולכן לא יכולה לומר לך לגבי עלות מפגש באופן פרטי, אבל כן יכולה להגיד לך שהוא היה נחמד וענה על כל השאלות שלי בסובלנות. אני כנראה אחזור אליו.

tuli2210

New member
מעדכנת אתכן

הצלחתי להשיג את ד"ר קאופמן ולקבל ממנו את התשובות שהייתי צריכה. מסתבר שלא הגיב למייל כי היה כל החודש בחו"ל.

jusi1

New member
שווה

דר שרון הוא היחיד באזור המרכז שמאוד עדין, וממש לא מזלזל
בודק במקצועיות מתחשב ומסביר ותמיד עונה. אחרי הניתוח בא לבקר אוצי בבית חולים פעמיים למרוצ שהוא מהצפון (נותחתי ברמת החייל( אני מגיעה אליו עד היום כבר מעל שלוש שנים אצלו במעקב אחרי שהתאכזבתי משינמן וסוריאנו את אבישלום לא אחליף ברופא אחר. תלכי תראי ... ואני עגב קיבלתי החזר על הביקורים מקופת חולים תבררי אולי מגיעה לך..באמת שווה

למעלה