שאלה דחופה לד"ר קרני ???

noam120

New member
שאלה דחופה לד"ר קרני ???

אני חולת טרשת ומזריקה קופקסון , אני גם חליתי בסרן שד ונמצאת עדיין בטיפולים.(לא שייכת לד"ר ענת אחירון, יכולה רק להתווסף לסטטיסטיקה של אלו שלקו ב 2 המחלות). האם להמשיך להזריק קופקסון... ממש לחוצה...

nimiz

New member
כדאי לך מאד לפנות למרכז הטרשת בתה"ש

ולדבר ישירות עם ענת אחירון

m י כ ל

New member
זה היה יכול להיות מצוין אם זה היה

מתאפשר... את הפצצה הזו השליכו עלינו כשאף סמכות שהיה לה יד ורגל במחקר לא מוכנה לקחת אחריות ולהתעמת עם ציבור הנשים - לתת הסברים, להגיב, ליידע את מי שיש צורך ליידע. נועם יקירתי, אני חוששת שלהיפגש ישירות עם ד"ר ענת אחירון תהיה משימה כמעט בלתי אפשרית.

m י כ ל

New member
היה כיף לבחוש קצת, נכון nimiz???

מפיג קצת את השעמום הרגיל של עבודת שיווק מאוסה. איזה כיף זה להטריד חולי טרשת ולראות איך הם נבהלים?!? תן לי לנחש... כשהיית קטן שפכת נפט בתוך קיני נמלים וקשרת זנבות של חתולים, בשביל ה-fun, נכון?

nimiz

New member
מגרד לי בקצה האצבעות להחטיף לך ככה

שלא תצאי מהחור העלוב שלך יותר אבל אני אתאפק. אני "מבלה" במרכז בתה"ש לפחות פעם בחודש.. לפחות אני מאושר להיות נשוי לחולת טרשת שלא ממורמרת על החיים כמוך. ולידיעתך, ענת אחירון היא נשמה טובה שמאד עוזרת לנו, אם את לא מצליחה להיכנס אליה כנראה יש סיבה...יום טוב לך.

m י כ ל

New member
אל תתאפק, לא בריא להחזיק אנרגיות

שליליות בבטן! זה עלול לגרום, חלילה וחס, לכל מיני מחלות קשות... כאלה שאפילו ד"ר ענת אחירון לא תצליח לרפא. אולי תוכל להתייעץ איתה בפעם הבאה בנוגע לאלימות שלך, זה עלול לגרום לך ולסובבים אותך להרבה בעיות בחיים. רק בשמחות!

x פ ר ת

New member
אלימות? :-O

אני רק מקווה בשביל אישתך (חולת טרשת או לא), שאתה תמיד מצליח להתאפק כשמגרד לך ב"קצה" האצבעות באותם ימים, אתה יודע, שהמכירות לא כל כך איי-איי-איי... את התחביר הקלוקל שלך, אגב, אני מזהה גם מתוך שינה.

nimiz

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif לפחות אני עובד...

כן או לא מוכר וכן נשוי לחולת טרפצת והיא אפילו חברה כאן בפורום.. לכן כתבתי גם בניק שלי ולא שלה.. כל מה שכתבתי מדאגה אמיתית כתבתי,יש לנו מספיק מכרות מטופלות בקופסקסון.מכאן ועד לבחישות ולהדלקת זנבות של חתולים,או להיותי אנליסט בן 20
נו, כל הפוסל במומו פוסל. ולא,אנחנו לא מטופלים בקופסקסון,כשהודיעו לנו על הטרפצת לא הסכמנו "לחיות" עם המחלה, נראה יותר הגיוני למורל לבוא אחת לשישה שבועות לטיפול באוטואמיונים ולגמור עם זה מאשר להזריק כל יום עם כל המשתמע מכך.ואנחנו מבינים היום שהבחירה האינסטינקטיבית הזו היתה ברת מזל.(כמו גם מנוי במכבי משלים-נתקלנו בחולות קופ"ח כללית שסורבו לסוג טיפול כזה...) לכן,מהיכרות עם המטריה אני לא אתכתב איתכן יותר (ישששששש) תמיכה יש לי מספיק במשפחה המוחבת.תהיו בריאות ותזכרו מה שכתבתי ליורש -סיגריות הרבה יותר מסוכנות..ואישית אני עדיין משתמש בוויוקס כשמופיעים לי כאבים מתאונת הדרכיםם האחרונה בה השתתפתי.(בעצם לא אחרונה-אני מניח שיהיו עוד...) בייייייייייי

x פ ר ת

New member
טיפול באוטואמיונים?

נו שויין. לפחות אתה בקיא בחומר
ואם אתה לא מתחזה העובד עבור אחת החברות המתחרות ב"טבע", מדוע אישתך, שהיא חברה בפורום לדבריך, לא אומרת לנו מי היא ומרגיעה את כולם? אנחנו מכירים פה אחד/ת את השני/ה לא רע.

nimiz

New member
כי אני נכנסתי לכאן על דעת עצמי

ואחרי התגובות המכוערות שקיבלתי,אולי היא תרצה להשאיר את עצמה מחוץ לזה? ואם מתעקשים אז נדמה לי שזה AVIG??

m י כ ל

New member
דווקא מתעקשים. ואופס...גם בזה טעית!

על העירוי כתוב באותיות קידוש לבנה, מספיק גדולות בשביל שגם קשי תפיסה, שמקבלים את הטיפול מדי חודש בחודשו, יוכלו לזכור (תרשום לעצמך, בשביל הפעם הבאה שתנסה להתחזות): IvIg בדיוק כפי שאויית. I גדולה - v קטנה - I גדולה - g קטנה.

x פ ר ת

New member
שטויות! אם אשתך תשלח לי מסר אישי

ותסביר לי שמדובר בבעלה האוהב שלא ידע פשוט להציג את עצמו כמו שצריך בכניסתו הראשונה לפורום תמיכה, אני אתנצל בפניך קבל עם ועדה, אהפוך אותך ליקיר הפורום ומטורפץ של כבוד ואזמין את שניכם לקפה ב"ארומה" על חשבוני. וגם עוגה!

תגובה

לא אוכל לענות היות שאיני מכיר את ההיסוריה הרפואית. הנתון הנוכחי לגבי קופקסון וסרטן שד אינו מובהק, כך שהשיקול תלוי גם במצבך הנוירולוגי ואופי מחלתך תחת הטיפול בקופקסון. כלומר, השיקול הוא מורכב ואיני יכול לפי מה שידוע לי לגביך (מעט מאד) להמליץ.

m י כ ל

New member
ד"ר קרני. התנצלותי על השימוש הבלתי

הולם בפורום הזה, שראוי לו שיהיה נקי מהשפעות מזהמות והתערבות בלתי הולמת של גורמים חיצוניים ויהיה מוקדש כולו לדו-שיח שלך, כרופא, עם חולים.

למעלה