שאלה דחופה לי לגבי הוצאת דבר דואר מהמכס - האם אני חייב ?

n616436

New member
שאלה דחופה לי לגבי הוצאת דבר דואר מהמכס - האם אני חייב ?

הגיעה לי הודעה שעלי לאסוף את דבר הדואר מהמכס, זה איזה אולר שהזמנתי. לא בא לי ללכת עד לשם, לבזבז דלק , להמתין בתור, חניה וכו', לא מתאים לי. האם יכולים לחייב אותי בצורה כלשהי (איך בדיוק?) אם איני אוסף את המוצר בכלל?

כתוב בהודעה "מהיום ה 21 נגבה דמי אחסנה של 9.4 שח". אבל ביום ה 30 הם שולחים חזרה לשולח, לפי ההודעה. האם זה אפשרי בכלל לגבות לי אם איני מגיע כלל, או שמא זה רק בתנאי שאני אוסף את המוצר מהם (אחרי 20 יום כמובן) וכדי לשחררו גובים לך דמי אחסנה על המקום?

n616436

New member
חבר'ה? האם יש פה אחד שלא אסף חבילה מהמכס אך חויב במשהו?

אורית810

New member
אם לא תקח , לא תשלם כלום

אבל! הזמנת מוצר. כדי שלא ישא בעלויות השולח, תבקש מהמכס שיחזירו את המוצר לשולח כמה שיותר מהר. למה שזה ישכב כאן 30 יום סתם? קח אחריות על מה שעשית. הזמנת? קח אחריות על זה. להבא, לפני שאתה מזמין דברים, תבדוק במה זה כרוך. לא חוכמה להזמין ואחכ להגיד לא רוצה. יש עסק מאחורי המוצר הזה ואין שום סיבה שהעסק הזה יממן לקוחות שלא בא להם. נקודה למחשבה.

n616436

New member
את אומרת שאם שולחים את זה מהר מאד לשולח הוא לא ישלם שום עלות

לא הבנתי בדיוק את ההגיון. גם ככה שילמתי לו כבר ולא אבקש כסף, זה כולה איזה 3 דולר. לא הבנתי -- א. מה זה משנה אם יגיע אליו יותר מהר אם גם ככה שילמתי לו כבר? הוא יצא ברווח בכל אופן. ב . איך זה שאגיד למכס/דואר לשלוח לו את זה כבר יגרום לו לא לשלם דמי משלוח? ג. איך בדיוק הם יגבו ממנו את דמי המשלוח האלו? זה אך ורק אם הוא יאסוף את החבילה בסין, לא ככה? וגם אז, לא בטוח בכלל. ד. למה לי להתעסק עם האנשים האלה בכלל, לטרוח שעות לחכות בטלפון ולרדוף אחריהם שישלחו לו את החבילה בשביל 3 ומשהו דולר? מה שאת אומרת לא הגיוני בעליל.

n616436

New member
לא הבנתי דבר נוסף מדברייך -- איך אני אמור להודיע לדואר לשלוח

את החבילה בחזרה לסין? אין בכלל אופציה כזו. אה..לצלצל למספר של המכס שכתוב במכתב ששלחו לי ולהגיד להם לשלוח חזרה.? נשמע לי קצת ריסקי, שלא ירצו ממנו עוד דמי אחסנה או משהו. עזבי, לא שווה. גם מהסיבה שלתפוס אותם זה סיוט. זה סתם "הגדלת ראש" מייגעת, מעייפת ומיותרת.

למעלה