שאלה דחופה למבינים ד"ר אבינוח

שאלה דחופה למבינים ד"ר אבינוח

האם אני יכולה ללכת לסגור את הטבעת היום באסותא ראשון אצל ד"ר אבינוח בלי לקבוע תור?
למי שיודע אשמח למענה פשוט שכחתי לקבוע תור ועכשיו במשרד לא עונים לי ואני רוצה ללכת לסגור היום כי אני אוכלת כמו חזיר
האם אני צריכה תור?

קוביd1

New member
נולדתי בשבילך

כבר מאוחר התשובה שלי כבר לא תעזור , ספרי בבקשה מה עשית .?
בכללית אומר לך שסגירת הטבעת זה לא דבר דחוף ,בניגוד לפתיחה שלא מצליחים לאכול בכלל או לשתות
את אוכלת כמו חזיר לפי דברייך אז תמשיכי עוד כמה ימים ותקבעי תור

קובי

מתי אני אומורה לאכול אוכל מוצק

תודה קובי הלכתי לסגור בלי תור סגירה שנייה עכשיו אני סגורה על 7
ואני לא יודעת מתי לאכול אוכל מוצק הקפה ששתיתי קצת הקאתי אותו עכשיו
תודה למי שיודע מתי אני אמורה לאכול אוכל מוצק

קוביd1

New member
אוכל מוצק

שמח שקיבלו אותך לסגירה ,בטח בגשם ובקור הזה אף אחד לא הוציא את האף מהבית
כפי שאני זוכר אחרי 24 שעות אפשר לאכול רגיל

קובי

אופירA

New member
מנהל
למה הקאת את הקפה?

ההוראה היא: 24 שעות נוזלים בלבד, 24 שעות כלכלה רכה, אח"כ אכילה רגילה.

קוביd1

New member
פתיחת טבעת

פתיחת חירום של טבעת עושים בכל חדר מיון בבית חולים
בדרך כלל פותחים את כל הטבעת ,,תנסי לברר בתל השומר אם יש מצב לפתוח קצת ,חבל שיפתחו את הכל ואז שוב יצטטרכו לסגור בכמה פעמים

תיידעי אותנו בבקשה מה קרה

בהצלחה

קובי

תודה קובי עוד כמה שאלות

אתמול אתה זוכר סגרתי סגירה שניה היום אני סגורה על 7 כל הלילה לא ישנתי הקיבה כאבה לי מאוד ויוצאים לי רעשים מהגרון כבר שעות ללא הפסקה (אשמח אם מישהו יסביר לי מה זה הרעשים האלו זה כמו גרפסים שלא יוצאים החוצה) בלילה נחנקתי 3 פעמים והתעוררתי בבהלה בבוקר מוקדם מאוד הקאתי כמעט 3 פעמים
אני מתלבטת כרגע אם ללכת למיון לפתוח אני מפחדת שיפתחו לי את כל הטבעת.. האם יש סיכוי שהקיבה שלי תתרגל למצב החדש? אני מאתמול בלי אוכל

קוביd1

New member
פתיחת הטבעת

בחדר מיון פותחים בדרך כלל את כל הטבעת ,יש מקומות שיודעים ופותחים מעט
מאתמול את בלי אוכל האם את גם בלי שתייה ? בלי אוכל לא יקרה שום דבר בלי שתייה זאת כבר בעיה
באם את שותה רגיל אין שום מניעה לחכות, בתקווה שהמצב ישתפר ויש מצב שהקיבה תתרגל לסגירה , ואם לא אז תפתחי ב1/4 או ב1/2 אצל ד"ר אבינוח
ספרי לנו מה קורה

קובי

אופירA

New member
מנהל
תתקשרי. בד"כ עדיף למנוע מצבים כאלה מראש

כלומר, לפני כל סגירה להתייעץ בפורום כדי להעריך את רמת ההגבלה, ולשער את מידת הסגירה הרצויה בכל פעם. האוטומטים של ד"ר אבינוח גורמים להרבה הודעות מהסוג הזה, שמאוד לא נראות לי, ולכן אני מעדיפה לנקוט בשיטה יותר הגיונית - להעריך את רמת ההגבלה, ולבוא לד"ר עם החלטה שלי כמה לסגור לי בכל פעם. זה הגוף שלי, ואני אקבל החלטות לגבי הסיכונים שאני אקח.
לא הגיוני לפתוח את כל הטבעת. זה סתם להזיק לעצמך.
יש מיונים שיפתחו לך החל מ-1/2CC לפי הצורך. איכילוב, מעייני הישועה, בילינסון ועוד ברחבי הארץ. צריך להתקשר לכל מיון כזה, ולברר אם יש רופא כרגע שפותח 1/2CC, ולעמוד על כך שיפתח רק 1/2CC או במקרה שלך 1CC.

הרעשים בקיבה נורמליים. זה הרעש של התחלופת אוויר במעבר הסגור של הטבעת.
הכאבים בלילה וההקאות והחנק לא נורמליים בעליל. ממש ממש לא. צריך להבין איך התנהגת לפני השינה, ובכלל איזו הגבלה היתה לך, כמה מים שתית לאחר הסגירה אצל הרופא לפני שהלכת הביתה ומה שתית עד הלילה.
תתקשרי, כי אין לי דרך אחרת לעזור לך. אני לא יכולה לעזור למי שמתבייש להפריע לי בטלפון.
לא להתקרב עם טבעת לתל השומר...

מתי אני יכולה ללכת לסגור את הטבעת שוב
|

אתמול בתל השומר פתחו לי אותה עד הסוף, לא היתה ברירה אחרת
יום שישי סגרתי סגירה שניה ב- 2 סה"כ הייתי סגורה על 7
עכשיו אחרי הפתיחה אני מרגישה הקלה ויכולת לנשום ולבלוע רוק
השאלה שלי מתי אני יכולה ללכת לסגור שוב את הטבעת
תודה לאופירה וקובי המדהימים שתמיד נותנים תשובה

אופירA

New member
מנהל
אני לא בטוחה שלא היתה ברירה אחרת

אבל לא התקשרת, אז כמו שאמרתי, אני לא יכולה לעזור.
כצפוי, בתל השומר מזיקים לטבעת ולכן כדאי לא להתקרב אליו. יש עוד המון בתי חולים.

עכשיו כבר הזיקו לך. תלכי לסגור 5CC מתי שהוא בזמן הקרוב. תשאלי את המנתח אם צריך לחכות או שאין בעיה.
אל תסגרי יותר מ-5 בשום אופן.
אח"כ תחכי 4 שבועות רצופים ולא דקה אחת פחות, ותבררי לעצמך מה רמת ההגבלה שלך. הסגירה הבאה תהיה בהתאם, ולא לפי ה"שטאנץ" של אבינוח. ה"שטאנץ" הזה הביא לנו לפורום מלא מלא סיפורים בדיוק כמו שלך.

אני שוב חוזרת ואומרת - מי שלא רוצה לקחת סיכון שהסיפור הזה יקרה גם לו, שיתקשר או יתייעץ בפורום לפני הסגירה השנייה, כמה לדעתנו כדאי לו לסגור בנתונים שלו (מתחשבים גם בקצב הרזיה עד כה ובכל הנתונים), שהוא יתאר עפ"י שאלות מכוונות. אמנם אני זהירה כדי למנוע סיפורים כאלו שמזעזעים את הטבעת/קיבה, אבל לא זהירה מידי כדי למנוע הרזייה. אם אין שום הגבלה אין שום מניעה לסגור עוד 2. אבל אם יש הגבלה מסוימת כדאי להעריך אותה, כדי למנוע מצב כזה.
המתייעץ גם יקבל תזכורת רצינית לשבת ולשתות 4 כוסות מים אחרי הסגירה, ואפילו כוס חמישית אם אין 100% ביטחון מלא. לא 2 כוסות כמו שאומר הרופא (אם הוא אומר בכלל...).

שאלתי ולא נעניתי - האם היתה לך הגבלה מסוימת בסגירה הראשונה, או שום הגבלה ושום ירידה במשקל במהלך החודשיים שבין הניתוח לסגירה השנייה.

אני לא יודעת אם לקרוא לזה הגבלה

אבל בסגירה הראשונה הייתי אוכלת מעט וכבר שובעת (האם זו הגבלה)?
מיד היו מתחילים לי רעשים מהגרון אתמול הבנתי מה זה הרעשים האלה מהגרון הרופא אומר שזה הגזים של הקיבה
והייתי מגהקת
אז אני לא יודעת אם זה נקרא הגבלה
בכל מקרה אני חודשיים אחרי הניתוח וירדתי בחודש הראשון 9 קילו
ובחודש השני 5 וחצי קילו

אופירA

New member
מנהל
בוודאי שהיתה לך הגבלה

כמות המזון שלך פחתה מאוד מאוד, וירדת 14 קילו בחודשיים מאז הניתוח. אבל מצאת לנכון לסגור סגירה מכסימלית, כאשר לא היתה סיבה לסגור כלל וכלל כרגע.
זכור לי שאמרתי לך בשרשור קודם שיש לך הגבלה.
בער לך לרוץ קדימה. נכנעת לדמיון שאמר לך שאת אוכלת כמו חזיר וחייבת לסגור בדחיפות. עכשיו. 2CC ולא פחות. בלי להביא בחשבון כלל את ההגבלה שכבר יש לך.

אם נטפל בהרזייה שלנו באותו ה"היגיון" הרגשי שעזר לנו להגיע להשמנת היתר החולנית שלנו - זו גם תהיה התוצאה החולנית של הטיפול בהרזיה שלנו.
בריאות, בכל אופן, לא תהיה שם. בוודאי שלא לאורך שנים וחיים.
יש לנו הזדמנות פז ללמוד להשליט את השכל על הרגש, בואו ננצל אותה כדי להבריא משליטת הרגשות על המציאות שלנו והשלכותיה העצובות.

אני מקווה שהטלטלה שהקיבה שלך עברה לא תזיק לה, ולהתיישבות היציבה של הטבעת על גביה.
בהמשך תקפידי על תהליך מושכל ובריא, כדי לא לעבור שוב ושוב טלטלה מסוג זה.
ד"ר אבינוח מנתח מעולה. אבל לא מנחה אותך להעביר את הגוף שלך תהליך מושכל ובריא. בוודאי שלא את הנפש... הניסיון ולקחיו האמיתיים נמצאים פה, בפורום.
אם כבר ירינו ברולטה הרוסית, ולא קרה לנו דבר - הדבר הכי פחות חכם כרגע הוא לסמוך על כך, ולירות שוב...

למעלה