שאלה דחופה לעו"ד יעקב

eyaltz

New member
שאלה דחופה לעו"ד יעקב

שלום, ראיתי פה בפורום שאלה שהופנתה אליך אז אני מנסה גם ותודה מראש על ההתייחסות. אתמול קיבלתי הודעה על עלייתי בגורל בהגרלת הגרין כארד (DV2004). את הטפסים להרשמה מילאתי דרך אתר באינטרנט ( usafis.org) בחודש מאי 2002. הבעיה היא שבסוף אוגוסט 2002 התחתנתי ולא עדכנתי את טופס ההרשמה. לא זכרתי את עניין ההרשמה ולא חשבתי על הצורך לעדכן את הבקשה. האם בקשת הויזה תפסל עכשיו או שיש דרך לפתור את הבעיה? תודה. איל

Jacob Imm

New member
You wife

As I mentioned before, if you still don't have your green card you could include your wife with the rest of your application forms. Once you do become a resident, you will need to apply for her in a different way. It seems to me that you are just starting the process, so you should be able to include her with your application.​

ronen8834

New member
תגובה

אייל שלום, מזל טוב על זכייתך בהגרלה. אני זה שכתב את השאלה לעו"ד והתשובות שלו מעט מבלבלות בגלל ניסוחן. התקשרתי ל KCC בארה"ב שמנהלים את כל תהליך הרישום לגרין קארד (אחרי שעלית בהגרלה) והם אמרו לי שאם השתנה מצבך (למשל התחתנת) ועדיין לא קיבלת את הגרין קארד, עליך פשוט לעדכן אותם והם יצרפו את אישתך לתהליך והיא תקבל גם כן גרין קארד במידה ואתה תקבל אותו.

למעלה