שאלה דחופה לעניין סלולר

gal202020

New member
שאלה דחופה לעניין סלולר

האם חברה סלולרית יכולה לנתק מנוי אך ורק מהסיבה שאיננו מוכן לחתום על הסכם עם התחייבות *איפו מופיעות תקנות/חוק שמתייחסות לעניין הסלולרי לתשובתכם המהירה אודה!!!!

sh a ch a r

New member
לא חושב שיש חוק

אם אתה כבר מנוי, אז זה אומר שיש לך כבר הסכם משתמש איתם. מה שמותר או אסור להם לעשות אמור להיות מעוגן שם. אם כתוב שם שמותר להם להפסיק את ההסכם איתך מיוזמתם, אז בהחלט ייתכן שמותר להם (עד כדי חוזה אחיד, הסדרים כובלים, סעיפים מקפחים ושאר ירקות ופירות). אם אין להם זכות לסיים את החוזה איתך מתי שהם רוצים, אני לא מכיר סעיף בחוזה שמתיר לצד אחד לשנות את החוזה כרצונו (למשל - להוסיף התחייבות) שעמד במבחן של בית משפט. שחר אני לא עורך דין

אכן

ולפי השאלה התמציתית, לא ברורה דרישת הספק הסלולרי (אם קיימת בכלל). כאשר לא יודעים על מה מדובר, אכן צריך לקרוא את חוזה השרות הקיים ולאחר מכן, בהנחה שההסכם היה לתקופה קצובה שמסתיימת, גם אז, מהנכירותי עם חברות הסלולר (שהיא היכרות של צרכן ולא של מומחה להתנהגות חברות סלולריות) הן מציעות הצעות חדשות ולא מתנות תנאים. כהרבה יותר שכיחות טענות שספק העביר את הצרכן לחבילה אחרת ללא הסכמתו, מאשר טענות שהספק הודיע על הפסקת שירות צפויה אם הצרכן לא יסכים לתכתיב כזה או אחר. שיהיה ברור: אני לא אומר "אין חיה כזאת" אני אומר, התאור הקצר של השואל לא מזכיר לי שום חיה שראיתי אי פעם. יהיה תאור יותר מפורט, אפשר יהיה לנסות שוב.

למעלה