שאלה דחופה מאוד בJAVA

שאלה דחופה מאוד בJAVA

שאלה 3 - להרצה כתבו שיטה הבודקת אם כל צומת בעץ בינארי מכיל ערך שהוא מכפלת הערכים של שני בניו. חותמת השיטה תהיה: public static boolean isChildrenProduct (Node node) השיטה מקבלת קודקוד node שהוא שורש העץ (אובייקט זה הוא מהמחלקה Node שהוגדרה בשאלה 2) ומחזירה את הערך true אם כל צומת בעץ הוא מכפלה של שני בניו ו- false, אחרת. אין להוסיף על שיטה זו שיטות עזר.

וזה הרעיון שלי

לא הצלחתי ליישר לשמאל public static boolean isChildrenProduct (Node node) { if (node==null) return true; if (!isChildrenProduct(node->left) || !isChildrenProduct(node->right)) return false; else return node->value=node->left->value*node->right->value; } אשמח אם תוכלו לעזור לי שהקוד שלי יפעל כמה שיותר מהר

vinney

Well-known member
יש כפתורים "תחילת קוד" ו"סיום קוד" בתחתית

חלון כתיבת ההודעה, תשתמש בהם. אם אתה משתמש בהודעות מהירות, תשתמש ב"| הקוד | לסימון תחילת קטע הקוד (בלי הרווחים) ו | סקוד | לסימון סיום קטע הקוד (שוב בלי רווחים), והקוד יצא מיושר.

vinney

Well-known member
הא, וניסית לדבג?

כאילו, אני לא יודע JAVA ואני רואה שזה לא יעבוד לך בחיים, אם היית מנסה לדבג את זה פעם אחת היית מיד רואה את הבעיה. יש גבול לכמה אפשר לבקש מאחרים לעשות בשבילך דברים, אתה יודע

למעלה