שאלה דחופה מאוד!!!

שאלה דחופה מאוד!!!

אם אני רוצה להשתתף בתחרויות כמו שיש בחיפה אני צריך שיהיה לי קארט או שמקבלים אחד שם ואחרי התחרות מחזירים??

ל"מלך הקארטינג"

קודם כל מה זה הכינוי המפגר הזה?!?!?!? שנית עברת בכלל קורס? כל מי שמשתתף בתחרויות האלה יש לו רישיון אם אין לך אתה לא יכול להשתתף, והמקום מספק תקארט וזה לא שאתה מקבל אותו במרוץ יש שלושה מקצים בכל מקצה מקבלים קארט אחר אז אין כזה דבר שאתה מקבל קארט משלך

תשובה

תקורס עושים ביום אחד והוא נמשך 3 שעות ומה זה מאיזה גיל מגיל 11 נסעת פעם בכלל בקארטינג?

בנקלה

New member
תשובה

כל אחד שיש לו רשיון יכול לבוא ביום של המירוץ ולהשתתף. בכל מקרה כדאי שלפני המירוץ הראשון שלך תתאמן קצת במסלול עם נהגי ליגה אחרים.

zizkebab

New member
עוד כמה פרטים חשובים, סדר בדברים

"מלך הקארטינג", ברוך הבא לפורום, אני ציון, נחמד אם נדע איך קוראים לך. נעשה קצת סדר לגבי מה שדן ובן ענו לך. 1) עליך לעשות קורס במסלול כלשהו על מנת שתוכל להתחרות, הקורס בד"כ בן 3-4 שעות ונותן בסיס לנהיגת מירוצים בליגות 4 פעימות. 2) מומלץ (ולפעמים אף נדרש) בחום רב להתאמן מספר פעמים במסלול טרם גישה למירוץ - לוקח זמן עד שאתה מכיר את המסלול ברמה שאתה מסוגל להתחרות. 3) רשיון לא מאפשר לך אוטומטית להתחרות. בחלק מהמסלולים (ואני מקווה שבכולם) תדרש להוכיח שליטה ונהיגה בטיחותית (כלומר, לא להתפרע) טרם עלייתך למירוץ 4) במירוץ אתה מקבל קארט שמשמש ביום יום להשכרות - כלומר הקארטים הרגילים של המסלול. עלות המירוץ כוללת זאת. 5) פרטים לגבי ליגות תוכל לקבל במסלולים. למיטב ידיעתי, מסלולים שכיום מקיימים ליגות הם מגה קארטינג פתח תקווה, פרו קארטינג רחובות, אלפא קארטינג חיפה, ואלפא קארטינג לטרון. כל אחת עומדת בפני עצמה ומיועדת לקהל שונה, ותוכל למצוא פרטים לגביהן במסלולים או עם תעיין קצת יותר עמוק בפורום. ודן - נכון, מלך הקארטינג הוא כינוי יומרני וחסר כיסוי, באינטרנט כל אחד יכול להיות מלך בדיבורים. אז בחייאת, אל תקח את זה קשה - תראה לו מי המלך במסלול ותאכיל אותו אבק:)

BaZbAzOn

New member
דן...

מה קורה? אני מניח שיש לך נכונות לעזור למי שחדש ולא מכיר כל כך את הקארטינג, אבל תשתדל להיות קצת יותר סובלני... לא כל מה שנראה לך ברור מאליו, ברור גם למי שלא מכיר את התחום. אחרי הכל- אתה בטח לא רוצה להבריח את אותם אנשים, נכון?
תודה, יניב.

למעלה