שאלה דחופה מחו"ל בנושא כלבת לאחר התקלות בחיה

global

New member
שאלה דחופה מחו"ל בנושא כלבת לאחר התקלות בחיה

שלום רב, כפי שתבין מהשאלה אני אשמח לתשובה כמה שיותר מהירה בימים אלו אני בקופיפי אחד מאיי תאילנד לפני כחמישה בדיוק נשרטתי כאן על ידי חתול ניראת שריטה ברורה אך מזערית בעור ללא דם בכלל. בהתייעצות עם רופאה במרפאה המקומית, היא התלבטה קצת והחליטה שלא לחסן אך לאור חשש שלי החליטה שהכי טוב כן לחסן ועוד באותו היום נתנה לי את הזריקה הראשונה מתוך חמש זריקות גם את הזריקה השנייה קיבלתי ועליי לקבל עוד 3 במרווחים של 0 3 7 14 28 כמובן שזה החיסון הראשון ולא התחסנתי בארץ את החתול השורט אני רואה מידיי יום וכבר עברו חמישה ימים והוא בסדר שאלות: א. אשמח קצת לשמוע על תכונותיו של החיסון שניתן לאחר תקיפה האם הוא דומה בהרכבו לחיסון (שלושת הזריקות) הניתנות בארץ למניעה יש לציין שאני אדם אלרגי עם רמת נוגדים NEUT תמיד ברמות לא רגילות, החיסון לא גרם לי לתופעות לוואי אך אני חושש מהשמך הטיפול והכנסת החומר הזר לגוף ב. במידה ואני רואה שהחתול תקין ופעיל ביום השביעי האם אני יכול על דעת עצמי להפסיק את החיסון לאחר הזריקה השלישית (במידה וכן האם זה יתן לי חיסוניות כלשהי?) ג. במידה ואני ממשיך את כל החמש זריקות האם זה יתן לי חיסוניות ולכמה זמן? המון תודה

למעלה