המתכון - עוגת פירות רכה של ניקי
3 ביצים
1.5 כוסות סוכר
3.4 כוס שמן
250 ג שמנת מתוקה
2 כוסות קמח
סודה לשתיה כפית
כפית קינמון
4 נקטרינות בשלות,
2 כפיות סוכר וניל
מייפל לזילוף
הכנה:
1. לחתוך פירות לקוביות קטנות להוסיף סוכר ומייפל ולערבב היטה עם הידיים
2. להקציף ביצים וסוכר, להוסיף את שאר המרכיבים (לא כולל הפירות)
3. תנור 180 מעלות, להעביר את הבלילה לתבנית, ממש לפני הכנסה לתנור להוסיף את הפירות, לערבב מעט ולתנור - 50 דקות בערך
(מזמן הכנתי את העוגה הזו- מעולה!)