שאלה דחופה - פייסבוק

שאלה דחופה - פייסבוק

שלחתי דיי הרבה הודעות בפייסבוק ועכשיו זה רשם לי עברת תמכסת הודעות לשלך לא ניתן לשלוח הועדות נתקלת בקיר משהו כזה מי לעזאזאל יודע במה מדובר ולמי אני יכולה לפנות? מישהו נתקל בזה פעם בכלל? מה כבר עשיתי סהכ רציתי לשלוח הודעות בקושי עברתי ת40!!! מישהו פה? זה הנוסח הזה: You are approaching the limit for sending messages! Slow down or you'll hit a block! מה זה אומר בכלל?

שמה זה אומר?????מה זה ספאמר?

ולמה בעצם עושים לי את זה מה כבר עשיתי סהכ שלחתי אותה הודעה לכה משתמשים??

ספאם = דואר זבל.

כלומר שיש מצב שאתה מציף את הפייסבוק עם הודעות שכאילו המערכת רואה אותם כהודעות זבל (ספאם). תנסה לצמצם את כמות האפליקציות שאתה שולח ליום...

לא!!

קודם כל אני בת!!!! ודבר שני לא שלחתי הודעות זבל רק לאנשים אותו התוכן לאיזה 20 שאני חושבת שאני מכירה אותם במקום לנסח כל פעם מחדש אז בגלל זה חסמו אותי?לא פירסמתי כלום ולא שלחתי אפילקציות מפגרות אוף!!! איך אני כותבת מייל למנהלי האתר??יש משהו בעברית?תעזרו לי בבקשה <<מכורה לפייסבוק....):

אני אתן לך עצה. ../images/Emo8.gif

אם את רוצה שלא יקרו לך גב' ספאמרית בפייסבוק. אז תשלחי את ההודעות בקב של אחת לכמה דקות/שעות וככה אולי המערכת תבין שאת לא ספאמרית. ואין לי מושג איך לעזור לך בקשר לכתיבת מייל למנהלי האתר - כי אין משהו בעיברית , סורי.

אז איך בכל זאת?

אני כותבת מייל למנהלי האתר שישחררו לי תחסימה ???מישהו יודע??זה נורא מבאס אותי יש עוד תגובות? אפשר לפתוח ניק חדש ולהעביר את כל החברים?

את יכולה למחוק את היוזר הנוכחי ואז לעשות חדש.

אבל תעשי את החדש אחרי איזה כמה דקות...
כדי שהמערכת תדע שמחקת את היוזר לתמיד...

תכתבי להם בהודעה פרטית

שאת הולכת ומחליפה יוזר חדש. ושאת תכתבי להם הודעה פרטית עם היוזר החדש.

ailag

New member
יש לך חסימה?

ההודעה שנתת אומרת slow down, כלומר האטי או שתחסמי.

ailag

New member
למה לא עשית NOTE?

לחלופין, כתבת מסר אחד או 40 מסרים זהים? ואם 40, למה לא מסר אחד לכולם?

למעלה