שאלה דחופה.. צריכה עזרה

icloud

New member
שאלה דחופה.. צריכה עזרה

היי כולם!
אני בשירות כבר חצי שנה (מתנדבת בגלל צליאק).
כרגע אני נמצאת במקום שמאוד קשה לי להסתדר עם האוכל - אני עושה יומיות וצריכה להביא את האוכל מהבית, והשעות הן מטורפות - מ8:00 עד 20:00 (ועוד 4 שעות נסיעה באוטובוסים כל יום).
אחרי הרבה לבטים הגעתי למסקנה שאני רוצה לצאת משם ולהגיע למקום שאני אוכל להסתדר עם המגבלה שיש לי.
בשביל לצאת מהמקום שאני נמצאת בו מה אני צריכה לעשות? לפנות ישירות לתא מתנדבים? זה תהליך שהוא אפשרי או משהו שיקח המון זמן?
יש אפשרות לעבור למקום אחר בתוך החייל?
תודה מראש לעונים , אשמח לתשובות מפורטות.

anaellea

New member
אני לא בדיוק יודעת אבל

אני מציעה לך לפנות למשקית ת"ש אצלך בבסיס ולהסביר לה על הבעיה שלך ואני מניחה שהיא תעביר את זה הלאה לקצינת ת"ש ומשם לרופא (אני לא בטוחה לגבי שרשור הדברים). לא צריכה להיות עם זה בעיה, את מתנדבת וצריכה לשרת בהתאם לתנאים המגבילים אותך ולא לסבול..
אם זה לא עובד תפני לתא מתנדבים ואני בטוחה שיעזרו לך.
חשבת אולי במקום להביא ארוחות מהבית שתאכלי ארוחות מתאימות בצבא? (במקום המימון שאת מקבלת..)
המון בהצלחה!

icloud

New member
הבסיס פתוח ולכן אין הזנה

בכל מקרה, תודה על התגובה!

Queen Erised

New member
לדעתי

תפני במקביל לתא וגם למש"קית ת"ש כדי לנסות לזרז את התהליך.
לדעתי לא אמורה להיות בעיה לעבור למקום אחר בתוך החיל. (איזה חיל?)

icloud

New member
חיל המודיעין

דיברתי היום עם תא מתנדבים ודי ניפנפו אותי.. הסבירו שאין מה לעשות כי אני בבסיס פתוח אז לא אמורה להיות בעיה..
לפעמים אטימות של מקומות יכולה לשגע. קצת אובדת עצות.

icloud

New member
מקבלת אבל הבעיה היא אחרת...

השעות מטורפות וקשה לי להתארגן עם העניין של האוכל

Queen Erised

New member
עם מי דיברת שם?

אולי תנסי לדבר עם הקצינה של התא? או שתנסי לדבר עם המפקדים הישירים שלך שיעזרו לך למצוא פיתרון, את לא חייבת את תא מתנדבים בשביל מעבר.

בכל מקרה תפקידי יומיות בחיל המודיעין הם בדרך כלל בשעות מטורפות כאלה, לא? :/

icloud

New member
לא בכל המקרים השעות כאלה

אני לא יודעת עם מי דיברתי שם אבל מה שבטוח היא לא הייתה נחמדה.
הלכתי לת"ש אצלנו והיו הרבה הרבה יותר נחמדים. איך הולך התהליך של טופס 55 אצל מתנדבים? הבנתי שזה יותר פשוט מחייל סדיר רגיל

למעלה