שאלה דחופה: רוצה להכין ציפוי קצף חלבון לעוגה
מ 4 חלבונים. מקציפה 4 חלבונים ומשטחת בתבנית מרובעת ומכניסה לאפיה בתנור. מה הדרך הנכונה לעשות את זה כדי שיצא קצף קשה, יבש, וטעים? הקצף הזה יהיה השכבה העליונה של עוגת קרם. מכירה כמה אסכולות, אבל רוצה לשמוע את האסכולה הנכונה מבעלי ניסיון. תודה!
רוצה להכין את זה כבר עכשיו אז אודה למי שיש לו תשובה ב"שלוף"...
מ 4 חלבונים. מקציפה 4 חלבונים ומשטחת בתבנית מרובעת ומכניסה לאפיה בתנור. מה הדרך הנכונה לעשות את זה כדי שיצא קצף קשה, יבש, וטעים? הקצף הזה יהיה השכבה העליונה של עוגת קרם. מכירה כמה אסכולות, אבל רוצה לשמוע את האסכולה הנכונה מבעלי ניסיון. תודה!
רוצה להכין את זה כבר עכשיו אז אודה למי שיש לו תשובה ב"שלוף"...
